About the author

8 Comments

 1. 1

  bodocska

  Majd linkelek be pár képet a clevelandes karrieremől a Madden 18ból. Pár rekord már megdöntve :D

 2. 2

  dtamas88

  Én még a sack-eket is ide venném. Kötve hiszem, hogy Bruce Smith-t és Reggie White-ot meg lehetne közelíteni a mai NFL-ben. Talán az adott éves sack-rekordot meg tudja majd valaki dönteni (Mack,Watt,Miller,Bosa,Griffen,Jones elsősorban), de az utóbbi években még a 15-öt sem sok mindenki lépte át, nemhogy a 20-at.

 3. 3

  Wide open

  Szerintem bőven idevehető Tomlinson legendás 2006-os szezonja is, amikor 31 db total touchdown-t jegyzett.
  A játék jellegéből adódóan eleve csak egy multifunkciós RB-nek van esélye egyáltalán csak a rekord közelébe érni, de egy ereje teljében lévő AP sem tudott sose 20 fölé kerülni. Az aktívak közül DJ és McCoy említhető, amikor egymaguk cipelték az arizónai/buffaloi támadógépezetet, de az így szerzett 20 TD is igencsak távolinak mondható. Nem gondolom hogy a következő 15-20 évben ez változna.

 4. 4

  pritek

  Ha most nagyon bejonne a Bradford-Rosen duo, akkor az elkapasok szamaban Fitz esetleg beerhetne Ricet. De ehhez az kell, hogy az oregnek legyen kedve meg jatszania a mostanival egyutt kb 4-5evet.

 5. 5

  shagi

  Akármennyire lesz jó a QB-ja, kétlem, hogy még 4 évet lehúzna. Még idén marad, ha úgy látja van “remény” egy gyűrűre a köv. 2 szezonban, akkor maradhat.
  Rice tény, hogy all time best wr, de sokat segített a számain, hogy neki nem passzoltak balfaszok, mint Larrynek.

 6. 6

  pritek

  Bar az ido valoszinuleg teged fog igazolni, de azert hatha :) es itt inkabb gondolok arra, hogy jo lenne minel tovabb a palyan latni, mint arra, hogy legyen rekorder. Ha a csapat es a qb vallalhato, evi tizenpar millioval azert o is motivalhato. Ahogy pedig egy blogger elmesen megjegyezte, Larrynek annyit fizetsz amennyit ker…hat nem? Hat de.

 7. 7

  sgtGiggsy

  Mondjuk Manning csúcsát nem venném ide, mert azt szerintem biztos meg fogják dönteni. Brutális csúcs, de biztos lesz olyan irányító+rendszer+elkapók kombináció, ahol megdöntik.

 8. 8

  LG

  Én arra is kíváncsi vagyok, h mikor fog megdőlni az 52. Super Bowl néhány rekordja: 1151 total yard, 874 passzolt yard.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team