Connect with us

Hír

Brady: Közeleg a vég

Mindössze három olyan irányító volt az NFL történetében, aki egy szezonban 10-nél több meccsen volt kezdő 41 éves kora után (Brett Favre, Vinny Testaverde, illetve Warren Moon kétszer), idén Tom Brady lehet a negyedik ilyen QB. Viszont egyikük sem jutott be a rájátszásba, ebben viszont jó esélye lehet kitűnni a többiek közül a Patriots játékosának. És ugyan tavaly még arról biztosította Robert Kraftet, hogy még 6-7 évig játszana, mostani nyilatkozataiból már kevésbé tűnik ez valószínűnek.

 

Többet gondolok a visszavonulásra mostanság, mint korábban. Látom, hogy közeleg a vég, inkább előbb, mint utóbb.

 

 

Brady egyébként arról is beszélt az Oprah Winfrey-vel folytatott interjúban, hogy addig játszana, amíg szereti csinálni az egész felkészülés részét is a dolognak, de ugyanakkor szeretne ott lenni a gyerekei számára, elvinni őket edzésre és nagyobb figyelmet fordítani rájuk. Már a Tom vs. Time dokusorozatban is láthattuk, hogy Brady vívódik azon, hogy addig játszon, ameddig a teste engedi, vagy hogy teljes mértékben ott legyen a családja számára. Felesége, Gisele Bündchen is megjegyezte, hogy az utóbbi két év nagyon megpróbáló volt a számukra.

 

A bevezetőben írtam, hogy nem sokan voltak képesek arra, hogy 41 évesen is játszanak. Brady viszont nyilvánvalóan nem olyan, mint a többi 41 éves irányító, hiszen tavaly is MVP lett és majdnem meg is szerezte 6. gyűrűjét. Ő nem akkor fog visszavonulni, amikor már hatalmasat esett a teljesítménye, hanem akkor, amikor ő azt akarja. Bármikor is jöjjön el ez az időpont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!