Connect with us

Hír

Brandon Graham elfogadta helyzetét

Az aktuális Super Bowl győztesnél megúszhatatlan tényező, hogy ne találkozzanak éhes szájakkal a diadalt követően. A Philadelphia Eagles sem úszta ezt meg, hiszen Brandon Graham sokáig elégedetlen volt a jelenlegi szerződésével, de úgy tűnik elfogadta sorsát.

 

 

A 30 éves passzisettető 2015-ben írta alá jelenlegi, 4 éves, $26 milliós szerződését, amiből az utolsó évét kezdi meg. Éppen ezért már most jelezte az Eagles felé, hogy a folytatás érdekében nagy pénzt szeretne kapni, de a hosszabbítás egyelőre nem történt meg. Howie Roseman salary cap bűvészkedéseit ismerve ez lehet nem is fog bekövetkezni, azt azonban sikerült elérniük, hogy Graham ne a pénzével foglalkozzon 2018-ban, hanem a játékkal – így jár jobban mindenki.

 

Mindenki akar magának egy biztonságot a szerződésével, de gyűrűvel az ujjamon elfogadom a jelenlegi helyzetem. A csapategység a legfontosabb, ugyanis ha ez nem lett volna meg tavaly, nem nyerjük meg a Lombardit, így viszont a címvédésre is van esélyünk. Elfogadom, hogy ez a sport üzlet, és 30 évesen nem vagyok a legjobb alkupozícióban, éppen ezért szeretném ismét megmutatni, hogy megérném a pénzem.

– mondta.

 

Mychal Kendricks kivágásával mindenki számára világossá vált Phillyben – már ha eddig nem – hogy ez a sport tényleg üzlet. Graham sajnálta, hogy egy ilyen “régi bútordarabnak” kellett távoznia, de a salary cap nagy úr ebben a sportban. Viszont Graham meg egy nagyon jó pass rusher a ligában, így érthető, ha még utoljára szeretne nagyot szakítani, ha nem Phillyben, akkor máshol. Jelenlegi átlagfizetése nincs benne a legjobb 30 passzsiettető átlagfizetésben, ez jövő márciusig szinte biztos változni fog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!