Connect with us

Hír

Dez Bryantnek nem sietős csapatot találnia

Lassan kezdetét veszi a “pangási időszal” imádott ligánkban, és onnantól a training campekig csak punnyadás lesz. Ebben az időszakban nem jellemző, hogy szabadügynök játékosok csapatokra találnak, de ez Dez Bryantnek nem okoz problémát.

 

 

Jelenleg az OTA-k zajlanak a csapatoknál, így egy-egy edzésjelentésen kívül nem nagyon vannak nagy volumenű hírek, emiatt az egyik legjobb szabadügynök játékos van rendre a középpontban. A Cowboystól kivágott elkapónak még mindig nem sikerült csapatot találnia, de nem is érzi úgy, hogy nagy rohanásba kellene fognia. Elmondása szerint kapott már konkrét ajánlatot is, de nem nyerte el a tetszését, és inkább kivár a nyári edzőtáborokig.

 

Az állítólagos megkeresés a Baltimore Ravenstől érkezett, de a puhatolózás ott hasalt el, hogy Newsome-ék több éves, míg Dez egyéves szerződésben gondolkodott. Az eddig magát degeszre kereső elkapó ugyanis hajlandó lenne egy olcsóbb, “prove it” szerződést kötni egy csapattal, de nyilván egy olyan jöhet szóba, akinek reális esélye van a Lombardi-trófea elhódítására, ami óriási hiánycikk az elkapó vitrinjében.

 

És hogy miért várna egészen augusztusig? Nos, ezen időszak egyik elkerülhetetlen velejárója a sérülések gyakori előfordulása, ami utat nyithat Deznek egy csapathoz, akár olyanhoz is, aki bajnokesélyes. Láthattuk, hogy tavaly Julian Edelman is az előszezonban vált harcképtelenné, de korábban Jordy Nelsonnal esett meg ugyanez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!