Connect with us

Hír

Eli Manning: Nem pazaroltam el a tehetségemet a Giantsnél

Eli Manning megítélése nagyon ambivalens: van, aki szerint egy remek irányító egy többnyire gyenge csapatban, és van aki szerint miatta volt rossz a Giants (már amikor rossz volt). Korábbi csapattársai, Shaun O’Hara és Justin Tuck szerint előbbi az igaz, és az irányító elpazarolta a tehetségét és a legjobb éveit egy gyenge csapatban (mondjuk Eli nyert két Super Bowlt, míg Drew Brees vagy Aaron Rodgers csak egyet, pedig a Packersnek és a Saintsnek talán egyértelműen jobb csapata volt az utóbbi években, mint a Giantsnek).

 

 

Én nem így nézem a dolgokat. Hálás vagyok mindazért, amit a Giantstől kaptam, és izgatottan várom, mire jutunk ebben a szezonban. Szerintem még van pár jó évem, érhetünk el szép sikereket.

 

Manning 2004-ben került a ligába, 14 év alatt hétszer jutott vele rájátszásba a csapat és két Super Bowlt is nyert. Persze az is igaz, hogy ezek a sikerek karrierje elején voltak, az utóbbi hat évből csak egyszer jutott PO-ba a Giants. Hogy ez Manning vagy a csapat hibája-e, mindenki döntse el maga.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!