Connect with us

Hír

GOAT SB – Döntő szavazás

Elérkezett a végső döntés pillanata. 52 Super Bowl indult el ezen a játékon, mostanra azonban már csak 4 maradt, és most rajtunk a sor, hogy eldöntsük, melyik érdemli meg a GOAT SB titulust. Ahogyan eddig, úgy a végső döntésbe most is beleszólhattok egy szavazás formájában.

A felállás hasonló lesz, mint ami volt a csoportköröknél. 4 SB között minden szerkesztő ki fog osztani 4-3-2-1 pontot, attól függően, hogy melyiket hová rangsorolja. A szavazás eredménye is 4-3-2-1 pontot fog adni mindegyik Super Bowlnak, és természetesen bele fogjuk számítani ezeket a pontokat a végső elszámolásba.

Super Bowl XXXIV Titans vs Rams
Super Bowl XLVII Ravens vs 49ers
Super Bowl XLIX Patriots vs Seahawks
Super Bowl LII Patriots vs Eagles

Szavazni ezúttal csak egy döntőre lehet, szóval gondolja át mindenki jól, hogy a 4 döntősből melyik szerinte a legjobb. A döntését nyugodtan megindokolhatja, sőt arra biztatok mindenkit, hogy írja le a véleményét róluk. Biztos van, hiszen legalább hármat mindenki láthatott élőben is. A szavazás ezúttal egy kicsit hosszabb lesz, most szerda estig fog tartani, akkor fogunk érkezni a szerkesztők pontjaival, és a végső döntéssel.

Jó szavazást mindenkinek, és akkor hajrá, győzzön a legjobb!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!