Connect with us

Hír

GOAT SB – Playoff 3. párharc szavazás

Elérkeztünk Minden Idők Legjobb Super Bowlja játékunkban a Playoffhoz, ahol a továbbjutott 16 csapat mérkőzhet meg egymással. Ahogyan korábban úgy most is, Ti, az Olvasók is beleszólhattok ezekbe a párharcokba egy szavazás formájában.

A harmadik párharcban Elway méltó búcsúmeccse, és a tavalyi pisztolypárbaj közül választhattok.

Super Bowl XXXIII Broncos vs Falcons
Super Bowl LII Patriots vs Eagles

Mivel 1vs1 párharc van, ezért értelemszerűen mindenki csak egy döntőre tud szavazni. Gondolja át mindenki jól, hogy melyik számára a fontosabb/szimpatikusabb, aztán ha van kedve nyugodtan megoszthatja velünk is, hogy miért arra a döntőre szavazott. Szavazni szombat estig lehet, akkor fogjuk véglegesíteni a zsűripontokat, és majd jelentkezünk az eredménnyel.

Mielőtt hozzálátnátok a szavazáshoz, engedjétek meg nekem, hogy egy hosszabb zárójeles megjegyzést tegyek, részben a tegnapi eredménnyel kapcsolatban. Megértem, hogy sokatoknak kedves X vagy Y döntő a szívéhez. Megértem, hogy szeretnétek azt látni a végén győztesnek, és kicsit lehangoló azt látni, hogy kiesett. Főleg azért, mert ti nem sokat tehettetek ez ellen. Nos, az a helyzet, hogy van lehetőségetek többet is tenni, mint egy szavazatot leadni. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy leírjátok a megfelelő párosnál, hogy mit jelentett nektek X vagy Y döntő. Higgyétek el elolvassuk legyen az akármilyen hosszú, és adott esetben át is billenthet minket egy ilyen hozzászólás A-ról B-re.
Hiszen nekünk van egy emlékünk egy értékrendünk egy adott döntőről, de szinte biztos vagyok benne, hogy ti olyan részére is rá tudtok mutatni egy-egy meccsnek, amire mi nem biztos, hogy gondolunk/gondoltunk. Szóval én csak annyit kérek, hogy írjátok le miért X döntőt választottátok. Nem mondom, hogy minden esetben meg fogtok tudni vele győzni minket, de mindenképpen el fogjuk olvasni, és át fogjuk gondolni. Én mindenképp.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!