Connect with us

Hír

Ismét Tom Brady a liga legjobbja!

Hatalmas meglepetésre (irónia, még mielőtt…) Tom Bradyt választották a játékostársai az NFL legjobbjának, ráadásul tették ezt zsinórban második esztendeje. Az NFL Networkön az éjszaka folyamán zárult le a a sorozat, ami visszaszámolt a 100. legjobbtól egészen Tom Bradyig, így most fény derült arra, mit is gondolnak az NFL-játékosok társaikról.

 

A szavazási rendszert sokan kritizálták már, illetve a játékosoknak nincs is idejük arra, hogy minden csapat minden játékosát követni és elemezni tudják, de ezeket az aggályokat most tegyük férre és nézzük meg a listájukat. A top10-be két csapat is két játékost adott, a Steelersből Antonio Brown második, Le’Veon Bell pedig ötödik helyezést ért el, míg a Los Angeles Ramsből Todd Gurley a hatodik, Aaron Donald pedig a hetedik helyen zárt.

 

Érdekes az irányítók rangsora is, Aaron Rodgers mindössze a 10. helyen zárt a negyedik legjobb QB-ként, ami persze betudható a sérülésének is. Carson Wentz ellenben másodévesen a harmadik helyre fért fel, ez a legmagasabb debütálás az NFL Top100-as listán, mióta létezik.

 

A top10 így néz ki, a teljes listát pedig megtekinthetitek IDE kattintva.

 

1. Tom Brady, QB, New England Patriots

2. Antonio Brown, WR, Pittsburgh Steelers

3. Carson Wentz, QB, Philadelphia Eagles

4. Julio Jones, WR, Atlanta Falcons

5. Le’Veon Bell, RB, Pittsburgh Steelers

6. Todd Gurley, RB, Los Angeles Rams

7. Aaron Donald, DT, Los Angeles Rams

8. Drew Brees, QB, New Orleans Saints

9. Von Miller, LB, Denver Broncos

10. Aaron Rodgers, QB, Green Bay Packers

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!