Connect with us

Hír

Jól megfizette linebackerét a Texans

Benardrick McKinney egy 5 éves, $50 milliós szerződéshosszabbítást írt alá a Houston Texans csapatával, amiből $21 millió garantált. Prioritás volt a kiváló linebacker megtartása a csapatnál, hiszen egy év volt már csak hátra a szerződéséből és nem mellesleg remekül is játszik a fiatal játékos.

 

 

McKinney-t a 2015-ös draft második körében választotta ki a Texans és most a 8. legjobban fizetett linebackerré tették. Clowney és Watt mellett kevés rivaldafény hárul rá, de fontos alkotóeleme a houstoni védelemnek, két éve második csapatos All-Pronak is választották. Brian Gaine general manager elmondta, hogy minden megvan a 25 éves játékosban, amit keresnek. A fizikai paraméterei mellett elsőrangú a teljesítménye és egy igazi vezér a csapatban, ami a védelem közepén különösen fontos dolog.

 

McKinney-nek a franchise legtöbb szerelését bemutató Brian Cushing helyét kellett átvennie és nem vallott kudarcot, 46 alapszakaszmeccsen van eddig 282 tackle-je, 9 sackje, 25 negatív yardos szerelése és 2 kierőszakolt fumble-je.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!