Connect with us

Hír

Két védőfalembert is igazolt a Raiders

Jon Gruden továbbra is úgy gondolja, hogy jó dolog öreg veteránokkal feltölteni a keretet. A Raiders rövid idő alatt ugyanis két 30+ éves védőfalembert is igazolt: Frostee Ruckert és Ahtyba Rubint.

 

 

A már 34 éves Rucker 2006-ban harmadik körös pick volt, a Bengals látott benne potenciált. 2012-ig volt a csapat tagja, ezután egy évet a Brownsban töltött, majd 2013-tól a Cardinalst erősítette. A Raidersben vélhetően DT poszton fog játszani, tavaly minden meccsen kezdő volt Arizonában,  és ha pass rushban nem is, de futás ellen segítség lehet.

 

Rubin 2008-ban hatodik körös pick volt, a Browns választotta ki. 2014-ig volt a csapat tagja, utána megfordult a Seahawksban is, tavaly pedig a Broncos és a Falcons csapatában is játszott, bár csak csere volt (2016-ban még 16 meccsen kezdett Seattle-ben). Átlagos játékos, ő is inkább futás ellen jó.

 

Jelenleg Justin Ellis, Treyvon Hester és Mario Edwards számít a kezdő belső védőhármasnak a falban, illetve cserének ott van Eddie Vanderdoes és az idén draftolt első körös, de szívproblémákkal küzdő tehetség, Maurice Hurst. Nagy csata lehet itt még a roster helyekért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!