Connect with us

Hír

Martavis Bryanttel megszívhatja a Raiders

Meglepő volt a draft első körében hallani, hogy a Raiders és a Steelers cserélt egymással, ahol az oaklandiek a harmadik körös cetlijüket ajánlották fel Martavis Bryant szolgálataiért cserébe. Ez egy jó és olcsó húzásnak tűnt akkor, most viszont komoly pácban lehetnek miatta.

 

 

Nem attól kell tartani, hogy vétózva lenne a dolog, hiszen nem sértettek meg semmilyen szabályt a csapatok. Csakhogy ez Bryantre már nem igaz, hiszen a jelek szerint újabb eltiltás várhat majd rá, legalábbis a Raidersnél ettől tartanak. Mivel az elkapó a teljes 2016-os szezont kihagyta eltiltás miatt, ha ismét hibát követ el, akkor az eltiltása több, mint egy év is lehet. Egyelőre nem hallani arról, hogy mi rosszat tett, de tartanak tőle, hogy ha eddig sikerült ostobaságok miatt eltiltást kapnia, akkor ezután is fennáll ez a veszély. Más kérdés, hogy erre a csere előtt vajon miért nem gondoltak Reggie McKenzie-ék?

 

Az eltiltáshoz nem feltétlen kellene már Bryant esetében egy pozitív teszt, neki már az is elég lenne, ha kihagyja ezeket, hiszen komoly visszaesőnek számít. A mesébe illő csere könnyen rémálommá válhat a Raiders számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!