About the author

18 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Teljesen korrekt lista, még a sorrend is tetszik, egyedül Gruden kapcsán tamáskodnék kicsit. Sokan nagy bukást jósolnak neki, én még nem vennék mérget erre, Carrban is látok potenciált, persze az is lehet, hogy ez az idei idény végére gyorsan elmúlik. Tannehillel viszont meg egy párnacsatát se kezdenék, nemhogy új franchise-t.

 2. 2

  katonadani

  Grudenék pont ezért kerültek a “kérdőjelek” csoportba. Nem tudom mi fog kisülni belőle

 3. 3

  Bujdy Bujdy

  A Green Bay-i páros – gondolom – nem Rodgers miatt maradt ki a listáról… :D

  :(

 4. 4

  makosteszta

  Mondjuk sajnos az is kérdéses, hogy Rodgers tol-e még 5 évet.

 5. 5

  katonadani

  igazából őt már a “túl öreg” kategóriába soroltam. Ryan a 33 évével is határeset volt

 6. 6

  kitalaltnev

  A megadott szempontok alapján a lista első három duója telitalálat szerintem is. A negyedikben is nagy potenciál van és persze hatalmas kérdőjel, de ok. ? Tulajdonképpen az ötödik is, mert helyükbe hiába tenné az ember inkább Watsont, ez egyedül nem megy, s a párosuk sajnos O’Brian miatt nagy lutri. Ugyanígy az ezért a helyért még szintén versenyt futó Carr, Gruden páros, ott is az utóbbi miatt.

 7. 7

  Chriss

  Egész év végén és holtszezonban az ment eddig, hogy JG mennyire túlhypeolt. Kíváncsi vagyok, ha tényleg bejön, és bejutunk a PO ba, mit fognak mondani a kétkedők. Én megvettem dynastyban is? . Mondjuk nálam kuzin előrébb van mint mariota

 8. 8

  katonadani

  én hájpoltam JG-t :D

 9. 9

  Fetyke

  Hát ezt a cikket szépen haza írtad. :D Így kötött párosokkal nem is kérdés, hogy az Eagles párosa messze kiemelkedik, és azzal kell(ene) nekivágni egy franchise építésének. :)

 10. 10

  Repatarurgyán

  Luck-nak mennyi sansza van akár egy jövőbeli közepes formára?
  Egyáltalán volt olyan QB a ligában ,aki 2(?) szezon kihagyás után értékelhető játékot tudott mutatni?

 11. 11

  katonadani

  nagyon nehéz bármit is mondani Luck kapcsán, szerintem nem nagyon lehet senkihez hasonlítani a helyzetét. Lehet, hogy top formában tér vissza, de az is, hogy sosem lesz még csak közepes sem. Én nagyon félek, hogy nem láthatjuk őt már régi fényében.

 12. 12

  Fetyke

  Szerintem a csapat mindenesetre nagyon úgy számol vele, hogy a régi Luck-ot kapják vissza szeptembertől. Különben érthetetlen, hogy az első körben miért nem igazoltak QB-t, mikor most volt választék elég szépen, és övék volt eredetileg a 2. választási lehetőség is.

 13. 13

  katonadani

  igazából ha Luck nem lesz idén sem formában, akkor jövőre is nagyon magasan húznak majd, szóval szerintem érthető volt hogy bíznak benne, meg hát pénzügyileg is problémás ő most

 14. 14

  Andreas

  Csakis a Jeff Fischer-Johnny Manziel párossal, lehetőleg Ryan Leaffel csereként :D

 15. 15

  Arnold Patsenegger

  Szerintem semmit nem fognak mondani a kètkedők, sokan boldogok lesznek ha a 49erst beviszi JG a playoffba, pl. Én is.
  De az a kérdés Te mit fogsz mondani,ha ne adj Isten becsúszik egy fos vagy közepes szezon? :)
  Várj kitalálom,hosszú még az út sok még a tennivaló bőven van még idő építkezni :) <– amúgy szerintem még mindig ez a reális elvárás most, egy közepesnél kicsivel jobb szezon.

 16. 16

  Debreceni József

  Az első hárommal én is egyetértek, de nálam a sorrend JG+Shanahan (szerintem Shanahan a következő Bill B.), Wentz+Pederson, Goff+McVay. Negyedik a Nagy-Trubisky páros, ötödik Mariota+LaFleur és csak hatodik a Reid-Mahomes páros (Nagy nélkül meg lesz lőve az öreg rozmár). Texans drukkerként vérzik a szívem Watsonért de adom hogy a “támadóguru” O’Brien miatt nem rúg labdába. Titkos favorit: Pat Shurmur+bárki aki Eli Manning után átveszi a stafétabotot New York kékebb felében??

 17. 17

  Kopi3.14

  Manci ha tényleg játszani akarna, még fisher seggét is képes lenne megmenteni.

 18. 18

  László Varga

  Nem tudom miért kell annyira utálni O’Brian-t? Az első meccsen igaz, hogy nem Watson kezdett, de beállt és játszott, passzolt vagy 100 yardot 1 TD-t, meg 1 INT-et is! Aztán Ő volt a kezdő. Ezt Én nem tartom hibának! Goff sem kezdett az újonc évében csak a 7. meccsen. A Watson-O’Brian párosnak ott a helye az ötben. A Mahomes-Reid még semmit sem bizonyított páros helyén.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team