Connect with us

Érdekességek

Mennyi idő kell Lucknak, hogy újra formában legyen

Andrew Luck 2016 decembere óta nem vett részt a csapat edzésein (most is csak egyedül, külön edz), a korábbi társainak nagy része már nincs is a csapatnál, új főedzőt is kapott, gyakorlatilag egy teljesen más franchise tagjaként tér vissza. Így pedig nem lesz egyszerű teljesíteni, bár nem kizárt, hogy MVP-ként tér vissza.

 

 

Túlzás lenne Luckot Peyton Manninghez hasonlítani, de 2008-ban Manning egy sérülés miatt kihagyta a Colts teljes edzőtáborát, és hát nem manningesen kezdett: 3-4-es rekord, 10 TD, kilenc INT és 79-es passer rating. Hét hét kellett, hogy végre belerázódjon, összeszokjon az offense-zel, ettől a ponttól kezdve pedig megállíthatatlan lett: 9-0-val zárta a szezont a Colts, Manning 17 TD-t dobott három INT mellett, 109,87-es passer ratinggel. Végül ő lett az MVP.

 

Manning korábban azt mondta Lucktól, hogy minél több csapatgyakorlatot csinál, annál hamarabb lesz formában. A Colts a szezont a Bengals, Redskins, Eagles, Texans, Patriots, Jets, Bills hetessel kezdi, ebből akár még lehet is egy 3-4-es rajt. Utána pedig már csak Luck tehetségén múlik, meddig jut a franchise. Remélhetőleg látjuk még játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!