Connect with us

Minden ami NFL

NFC North álomcsapat

Adva van egy olyan csoport, ahol két alfahím, egy lesipuskás és egy feltörekvő csapat található, és mindegyikben akad kiváló képességű játékos. Most őket kellett egy csapatba gyúrni, és amíg néhány poszton egyszerű dolgom volt, akadtak komoly fejtörést jelentő szekciók is.

 

 

OFFENSE

QB: Aaron Rodgers (Green Bay Packers)

Csere: Matthew Stafford (Detroit Lions)

 

Minden tiszteletem Kirk Cousinsé és Matt Staffordé, de Rodgerst amíg vissza nem vonul, nem szorítja le semmi az NFC North irányítójának királya címről. A csereirányító kapcsán már lehetne vitázni, én nagyjából ugyanarra a polcra teszem kettejüket, de Stafford egyelőre többször bizonyította, hogy milyen irányító.

 

RB: Dalvin Cook (Minnesota Vikings)

Csere: Jordan Howard (Chicago Bears), Theo Riddick (Detroit Lions)

 

Nem a futóiról híresült el a csoport, de Cook nálam egyértelműen a legjobb a lehetséges jelöltek közül. Sajnos az élet úgy hozta, hogy kevesett láttuk újonc idényében, de azon a pár meccsen is letette névjegyét a ligában. Howard szerintem egy átlagos képességű futó, de még így is megelőzi a csoportban lévő játékosokat. Kellett egy elkapni tudó RB is, itt Cohen és Riddick között filóztam, de egyelőre a detroitinek adom meg a bizalmat.

 

WR: Golden Tate (Detroit Lions), Davante Adams (Green Bay Packers), Stefon Diggs (Minnesota Vikings)

Csere: Allen Robinson (Chicago Bears), Adam Thielen (Minnesota Vikings)

 

Az első olyan rész, ahol gondolkodóba estem. Öt elkapó is eséllyel pályázott a kiadó három helyre a kezdőben, így mérlegelnem kellett. Kettejük helye biztos volt, Diggs és Tate egyaránt a csapat hasznára válhat a yards after catchek halmozásával és biztos kezeikkel. Szélső elkapónak Adams mellett Adam Thielen és Allen Robinson került még szóba, de egyelőre én Adamset tartom a legjobbnak hármójuk közül, így előbbieknek csak a csereszerep jutott.

 

TE: Jimmy Graham (Green Bay Packers)

Csere: Kyle Rudolph (Minnesota Vikings), Trey Burton (Chicago Bears)

 

Hiába járt el felette az idő, még így is a legjobb tight end a csoportban. Rudolph nem olyan szexi név, ellenben megbízhatóbb, de én most inkább a playmaking képességek miatt helyeztem Grahamet a kezdőbe. Burtonnel kiegészülve remek triumvirátus ez tight end poszton.

 

O-Line: David Bakhtiari (Green Bay Packers), Graham Glasgow (Detroit Lions), Cody Whitehair (Chicago Bears), T.J. Lang (Detroit Lions), Ricky Wagner (Detroit Lions)

Csere: Taylor Decker (Detroit Lions), James Daniels (Chicago Bears), Corey Linsley (Green Bay Packers), Kyle Long (Chicago Bears), Bryan Bulaga (Green Bay Packers)

 

 

Próbáltam poszthoz hűen felpakolni a srácokat, így maradhatott ki például Kyle Long is a kezdőből RG lévén. És igazából ez volt az egyetlen kérdőjeles poszt, a többi adta magát. Bakhtiari a liga legjobb passzblokkolója, Wagner és Lang is kiemelkedő játékos a posztján ligaszinten is. Centerben csak Linsley lehetne vetélytárs, de nekem Whitehair jobban tetszik, míg baloldali guardból Glasgow-n kívül nincs csak átlagos játékosok vannak, így inkább húztam egy merészet, és az újonc Danielst ültettem le a padra.

 

DEFENSE

EDGE: Everson Griffen (Minnesota Vikings), Danielle Hunter (Minnesota Vikings)

Csere: Leonard Floyd (Chicago Bears), Ziggy Ansah (Detroit Lions)

 

A Vikingsé a liga egyik lejobb védelme, így ne lepődjünk meg, ha sok vikinggel találkoztok majd a különböző posztokon. A passzsiettetést például kapásból elviszik, egyszerűen a kanyarba sincsenek hozzájuk képest a többiek, ez a cseresoron is meglátszik. Egyikük sem konzisztens, ahogy a kimaradó Nick Perry vagy Clay Matthews sem például, de döntenem kellett.

 

INTERIOR: Linval Joseph (Minnesota Vikings), Akiem Hicks (Chicago Bears)

Csere: Kenny Clark (Green Bay Packers), Mike Daniels (Green Bay Packers)

 

Szerettem volna egy 1 és egy 3 technique játékost a kezdőbe. Előbbire Joseph adta magát Clarkkal szemben, utóbbira viszont nagyon sokat gondolkoztam Mike Daniels és Hicks között, hiszen mindketten remek játékosok. Most a chicagóira esett a választás, jövő ilyenkor lehet máshogy gondolnám, de azért a keretben természetesen helye van a Packers klasszisának.

 

LB: Eric Kendricks (Minnesota Vikings), Anthony Barr (Minnesota VIkings)

Csere: Danny Trevathan (Chicago Bears), Roquan Smith (Chicago Bears)

 

 

Ezen a poszton gondoltam egyedül, hogy egy újoncot írok be Roquan Smith személyében, de végül elhessegettem ezt a felvetést. Így maradt a Vikings dupla-dinamitja, akik a játék minden elemében hozzá tudnak tenni a védekezéshez. Nagy kimaradó innen Blake Martinez, de egyrészt egy jó szezon miatt én nem tenném Trevathan elé, Smith pedig olyan szintű tehetség, hogy vele többet nyerne a csapat mint a Packers linebackerével.

 

CB: Xavier Rhodes (Minnesota Vikings), Darius Slay (Detroit Lions), Quandre Diggs (Detroit Lions)

Csere: Tre Waynes (Minnesota Vikings), Kyle Fuller (Chicago Bears), Jaire Alexander (Green Bay Packers)

 

Egy apró csalást elkövettem itt, hiszen Diggs ma már safety poszton játszik, de a 2017-es szezon nagy részét a slotban töltötte el, méghozzá elég jól. Szerettem volna hű maradni a poszthoz, és nem egy szélső cornert beírni ide, így rá esett a választásom. A másik két úriemberen egy másodpercet sem gondolkoztam, top játékosokról beszélünk a posztjukon ligaszinten is. A cseresorba is találtam azért jól csengő neveket, a slotba pedig behúztam cserének az általam sokra tartott Alexandert.

 

S: Harrison Smith (Minnesota Vikings), Glover Quin (Detroit Lions)

Csere: HaHa Clinton-Dix (Green Bay Packers), Adrian Amos (Chicago Bears)

 

Egy másik csalás, hiszen Harrison Smith poszt szerint nem strong safety, de annyi helyen megfordul a pályán, hogy simán tekinthető annak. Quin szintén egy szenzációs, és borzasztóan alulértékelt játékos, ütős párost alkotnának élesben. Cserének az elképesztő szezont futó Amost és HaHa spanom #myniggát neveztem, akik kellő mélységet biztosítanak erre a posztra is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!