Connect with us

Hír

Romo: A Packers az a csapat, amelyiket meg kell verni

Tony Romo lesz a szakkommentátor a következő, 53. Super Bowlon Atlantában és úgy tűnik, hogy már van is egy favoritja, hogy ki fog bekerülni a nagydöntőbe az NFC oldaláról. Azt kérdezték a zseniális kommentátortól, hogy melyik csapat lehet a legerősebb, legesélyesebb, azaz a csapat, amelyiket meg kell verni. Romo szerint ha bejönnek a holtszezon mozgásai a secondaryben, akkor a Packers lehet a fő esélyes.

 

 

Szerintem talán mindenkinél többet erősödött a Packers a holtszezonban. Persze túl korán van még, közbejöhetnek sérülések és hasonlók, de jelenleg ők vannak a listám tetején, ha arról van szó, kikkel nem szeretnék találkozni a rájátszásban. A Jimmy Graham igazolás hatalmas dolog és ezt sokan nem értik. Az old school Jimmy Grahamet fogjuk látni és Aaron Rodgersszel párban egy másfajta élőlényt látnak majd a nézők. A red zone-ban szinte megállíthatatlanok lesznek. Ha pedig a secondary kicsit erősebb lesz, akkor a Packers lesz a csapat, amelyiket meg kell verni.

 

Azt persze tegyük hozzá, hogy az interjú Wisconsinban készült, szóval lehet kicsit a hazai közönségre akart hatni Romo, de az biztos, hogy nem mehetünk el szó nélkül a fantasztikus meglátásairól, kiváló kommentálásáról és néha jövendőmondásáról híres korábbi irányító szavai mellett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!