Connect with us

Hír

Továbbra sem kelendők a szabadügynök safetyk

Egy hónapja már elővettük a safety piac kérdéskört, hiszen jó nevű játékosok várnak még arra, hogy csapatot találjanak maguknak, ráadásul mind fiatalok. Ilyen Tre Boston is, aki szerint mostohán bánnak velük a csapatok.

 

 

A legutóbb a Chargers szolgálataiban álló játékos az Arizona Cardinalsnál és az Indianapolis Coltsnál is járt próbajátékon, ám végül egyik csapathoz sem kötelezte el magát. A fogadtatás mindkét franchise esetében más volt, de a lényeg azonban ugyanaz: úgy érzi nem tisztelik őket eléggé. A SiriusXM-nek mesélt tapasztalatairól.

 

A Coltsnál konkrétan senki nem várta az érkezésemet. Senki. Nem találkoztam se a GM-mel, se a főedzővel, se a védőkoordinátorral. Két órán át voltam az intézményben, és jobbára kosárlabdáztam, mert nem vette senki a fáradtságot, hogy tárgyaljon velem. […] A Cardinalsnál megvolt a fogadtatás, szinte a vörös szőnyeget is elém terítették, de nevetséges összeget kínáltak. Minimum fizetésért akarnak minket alkalmazni, ez tiszteletlenség.

– mondta Boston.

 

A miértekre azóta is keresik a szakértők és a játékosok is a válaszokat, de egyelőre az a tény, hogy nem kellenek a hozzá hasonló safetyk a csapatoknak. Úgy tűnik az utolsó szalmaszál számukra a training campek lehetnek, ahol egy sérülés esetén felmerülhet az ő nevük, de ha pályán akarnak lenni 2018-ban, akkor bizony a minimumért kell megtenniük mindezt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!