Connect with us

Hír

Turbin és Bradham is eltiltást kapott

Zajlik az offseason, ez pedig azt jelenti, hogy az óvatlan játékosok szépen gyűjtik az eltiltásokat. Pénteken két renitens is volt: a Colts running back Robert Turbin és az Eagles linebacker Nigel Bradham.

 

 

Turbint négy meccsre tiltotta el a liga, mert tiltott szereket találtak a szervezetében. Nem olyan nagy érvágás ő a Coltsnak, két év alatt 452 scrimmage yardot és kilenc TD-t szerzett mindössze, hatéves karrierje során pedig 2 029 yardra és 12 TD-re futotta. Azért abban érdekes Turbin eltiltása, hogy a jelenleg első számú futó Marlon Mack sérülése miatt valószínűleg az offseason eseményein nem vesz részt, így megkaphatja az esélyt a két frissen draftolt, Nyheim Hines és Jordan Wilkins, hogy bizonyítsa tehetségét.

 

Bradham ugyanakkor már nagyobb név, ő egy mérkőzést kénytelen kihagyni még egy 2016-os pályán kívüli incidense miatt, amikor súlyos testi sértés miatt meszelték el. Tavaly 15 meccsen kezdett a Super Bowl győztes csapatban, 88 tackle, egy sack és egy fumble került a neve mellé-

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!