About the author

12 Comments

 1. 1

  Repatarurgyán

  “téves bebörtönzés”
  Nem inkább “Személyi szabadság megsértése”?

 2. 2

  katonadani

  jogtalan fogvatartás talán a legjobb, átírtam

 3. 3

  kitalaltnev

  Lehet, hogy csupa koholt vádak. :)

 4. 4

  Nyílméregbéka

  Onnan, hogy a Rolexet elvitte az már rablás. Minimum tíz év.

 5. 5

  Matyika29

  Biztos, félreértés az egész! :D

 6. 6

  Gergely Nagy

  Hogy idézzem a klaszikust négy meccs Bradynek ?

 7. 7

  Debreceni József

  Értem én hogy néha sok a cucc amitől agresszív leszel de basszus, higy valakinek ennyire ne legyen egy csöpp sütnivalója, hihetetlen.

 8. 8

  Repatarurgyán

  És érdekes hogy a legtöbb ilyen balhéja a latinó és néger játékosoknak van.

 9. 9

  Debreceni József

  Félre ne érts, hányok attól hogy ma már szinte bármit megengedhetsz magadnak ha nem vagy hetero és szinte bármi lehetsz ha nem vagy fehér, csak elő kell kapnod a kisebbség kártyát. De itt ebben a speciális esetben szerintem arról van szó hogy ezeket a fiatal srácokat mindenre megtanítják csak arra nem hogy mit kezdjenek a hirtelen jött hirnévvel és pénzzel, én nem kötném össze bármiféle faji hovatartozással. Arányaiban sokkal több a fekete és latino a ligában, de tudjuk hogy a nyomorból csak a sporton vagy a bandákon keresztül vezet ki az út, legalábbis Amerikában. Mondjuk mindezektől függetlenül egy normális intelligens férfi nem viselkedik így egy nővel. Ez az első amit egy anyának meg kellene tanítania a fiának.

 10. 10

  Repatarurgyán

  ” Mondjuk mindezektől függetlenül egy normális intelligens férfi nem viselkedik így egy nővel.”
  Igen,de ez mellé még egy normális ember nem lép be mondjuk 10 évesen egy bandába.
  Ami azért elég gyakori amerikában.
  A bandákből meg nemnagyon van kilépés.
  Szóval belép a gyerek 10 évesen egy bandába,utána a suliban kiderül hogy van tehetsége a focihoz, utána hozzávágnak egy egyetemi ösztöndíjat,és így végül bekerül mázlival a ligába.
  Tipikus példa rá például Hernandez vagy Vick.

 11. 11

  Debreceni József

  Egy 10 éves gyerek nem tudja még eldönteni hogy mi a jó, de még egy tini sem. Oké, szülők feladata lenne a gyerekeket erre tanítani illetve felkészíteni, de valljuk be ott sok szülő lába alól van kicsúszva a talaj és ők sincsenek a helyzet magaslatán. Ezért mondtam azt hogy már a suliban tudatosan kellene tanítani a srácokat erre, főleg azokat akik valamiben még tehetségesek is. Középiskolában elkezdeni a sport mellett azt is tanítani nekik hogy hogyan kell bánni a pénzzel, a hírnévvel, tudatosítani velük azt hogy mekkora lehetőség van a kezükben és mivel jár ha ezt elcseszik. Megjegyzem valami ilyesmi itthon sem ártana az iskolákban, egy olyan “tantárgy” ami a gyerekeket felkészíti a nagybetűs élet egyéb kihívásaira is, mint a tudatosan tervezett pénzügyek, miért fontos a csekkek befizetése, a fix állás, a jó végzettség, ilyenek. Bilibe ér a kezem, tudom?

 12. 12

  Tamás Hangyál

  Michael Vick sosem volt bandatag.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team