Connect with us

Hír

BREAKING: A Rams megőrült, óriási szerződést adott Todd Gurley-nek

A Rams és a korábbi első körös futójuk, Todd Gurley megegyeztek egy szerződéshosszabbításban: a tavaly közel MVP formában játszó RB 4 éves, 60 milliós szerződést írt alá, amiből 45 millió garantált. Ez éves szinten 15 millió dollár, mindössze egymillióval kevesebb, mint a liga két legjobban kereső RB-jének, LeSean McCoynak és Devonta Freemannek az összkeresete.

 

 

Gurley szerződését persze árnyalja, hogy még két év hátravolt a szerződéséből, így összesen 6 évre 74 millió dollárért lehet majd a Rams tagja, ami éves szinten 12,3 milliót jelent. Persze még így is messze ő lesz a liga legjobban kereső futója, legalábbis Le’Veon Bell jövő évi szerződéséig.

 

Gurley tavaly 15 meccsen 1305 yardot futott és 788-at kapott el, összesen pedig 19 TD-t szerzett. Hároméves karrierje során már 3296 futott yardnál és 29 TD-nél jár, a liga egyik legtehetségesebb és legjobb futója. Ennek ellenére a Rams durván szembement az eddigi trendekkel, fityiszt mutatva mindenkinek, aki szerint a futó nem egy prémium pozíció.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!