Connect with us

Hír

BREAKING: Brandin Cooks megkapta azt a szerződést, amire mindig is vágyott

A Rams egy első és hatodik körös picket adott az idei offseasonben a Patriotsnak Brandin Cooksért és egy negyedik körös  cetliért, most pedig 2023-ig hosszabbított az elkapóval. A játékos egy 5 éves szerződést kapott 80 millió dollárért, vagyis pont annyit fog keresni éves szinten (16 millió dollár), mint az a Sammy Watkins, akit ennyiért nem akart megtartani a Rams. Sőt, még egy első kört is adtak Cooksért ráadásban, ami minimum érdekes elképzelés.

 

 

 

Mióta Cooks csatlakozott hozzánk, Brandin Cooks igazi klasszisként viselkedett a pályán és a pályán kívül is. Egy igazi profi, hosszú távon magunkhoz láncolni mindig is prioritás volt a számunkra. Nagyon izgulunk, hogy 2023 végéig együtt dolgozhatunk.

 

– mondta Sean McVay, a Rams mestere.

 

Cooks 2014-ben első körös pick volt, a Saints egy 1/20-as cetlit adott érte. Újoncként még csak csere volt, az utóbbi három szezonban azonban minden évben legalább 1000 yardot szerzett, illetve volt 24 TD-je is (bár azért tegyük hozzá, hogy Drew Brees és Tom Brady dobált neki). Az idei volt újonc szerződése utolsó éve, 8,5 milliót keresett volna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!