Connect with us

Hír

BREAKING: Revis visszavonul!

Tizenegy év után hivatalosan is befejezi pályafutását az évezred egyik legjobb cornerbackje, az utóbbi 15 év egyik legdominánsabb játékosa, Darrelle Revis – jelentette be maga a játékos Twitteren.

 

Revist 2007-ben draftolta a New York Jets az első kör 14. választási jogával és a liga legjobb cornerbackjévé nőtte ki magát a Nagy Almában. Igazi shutdown cornerback volt, ahogy tweetjében írja, egy kihalóban lévő faj egyik utolsó példánya. Mindig a legjobbak ellen állt fel és szinte mindig le is nullázta őket – a legjobb elkapók is csak nagyon ritkán tehették be a lábukat a Revis Islandre.

 

Karrierje során megfordult még a Buccaneersnél egy évre, illetve egy szezont lehúzott a Patriotsnál is, ahol a 2014-es szezon végén a hőn áhított gyűrűt is megszerezte magának. Aztán visszatért még a Jetsbe, ahol már nem volt régi önmaga. Végül tavaly a rájátszás küszöbén csatlakozott a Chiefs csapatához és lépett pályára pár meccsen.

 

Hétszeres Pro Bowlerként, négyszeres elsőcsapatos All-Proként vonul vissza. Kiváló játéka mellett emlékezetes marad igazi üzletemberként is, hiszen több hatalmas szerződéssel maximalizálta kereseteit NFL-karrierje során.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!