Connect with us

Hír

Carlos Dunlapet megtartaná a Bengals

Úgy tűnt a draft során felkészültek Cincinnatiben a Carlos Dunlap utáni időkre, de a jelek szerint erről szó sincs, és megtartanák legjobb defensive endjüket.

 

 

A 29 éves játékos szerződésének utolsó évébe lép, és minden bizonnyal nagyobb pénzt szeretne magának, mint amit eddig kapott. Dunlappel 2013-ban kötötte meg jelenlegi szerződését a Bengals, ami egy 6 éves, $40 milliós kontraktus volt, ez a mára sokkal nagyobb salary capben nevetségesen alacsony összeget foglal el. Az viszont biztosra vehető, hogy ez a hosszabbítás után már nem marad így, és a jelenlegi $7 milliós cap hitjének akár dupláját is megkaphatja.

 

Dunlap évek óta a legjobb szélső passzsiettető a csapatban, hiszen az utóbbi időszakban nem találtak a túloldalára megfelelő társat, így jobbára ő és Geno Atkins jelentette a passzsiettetést a védelemben. Az idei évtől ez változhat, a tavalyi két DE pick mellé idén is hoztak egy játékost Sam Hubbard személyében erre a posztra, a három fiataltól pedig sokat várnak. Sokáig úgy nézett ki, hogy ők lehetnek majd Dunlap örökösei, de a hírek szerint nem szeretnék, ha a rutinos játékos távozna a csapattól.

 

Mivel rajta és a már említett Atkinsen kívül nincs kimondottan fontos szabadügynök a csapatban 2019-re, ráadásul lesz $64 milliónyi költőpénz, egy utolsó nagy szerződés bőven kinéz számukra. Dunlap esetében ez akár a $14 milliós éves átlagot is meghaladhatja majd, és nem akarják megvárni a következő szezont, hogy ez az összeg tovább gyarapodjon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!