Connect with us

Hír

Donald és Thomas is kész arra, hogy kiüljön meccseket idén

Ritkán szoktak annyira elhúzódni a holdoutok és elmérgesedni a viszonyok, hogy a játékosok hajlandóak legyenek meccseket is kiülni, de Aaron Donald és Earl Thomas is ezzel “fenyegetőzik”, ha nem kapnak új szerződést.

 

Aaron Donald, a liga legjobb védőjátékosa állítólag nem hajlandó még egy snapet játszani újonc szerződésén. Érdekes a helyzete, hiszen ha augusztus 7-ig nem jelenik meg a Ramsnél, akkor elveszít egy “accrued” szezont és jövőre csak korlátozott szabadügynök lenne. Állítólag ezt simán bevállalja, mert tudja, mennyit ér, és hogy a Rams nem engedheti meg magának, hogy elengedje. Donald egyébként tavaly kiülte a szezon első meccsét, szóval valamilyen szinten komolyan lehet venni, bár azért egy teljes szezont kiülni még mindig elég valószínűtlennek tűnik.

 

 

Egyes hírek szerint a Rams ajánlott már neki egy évi $21 milliós szerződést, ami a legjobban fizetett védővé tenné, viszont Donald évi $25 milliót szeretne. Persze az is könnyen lehet, hogy Donald meg szeretné várni Khalil Mack új szerződését, hogy még jobb alkupozícióban legyen (mondjuk Mack sem áll közel egy hosszabbításhoz).

 

Earl Thomasnál nagy változások nincsenek, továbbra sem szeretne Seattle-ben maradni, legalábbis ezzel a szerződéssel semmiképp. Valamilyen szinten jogosan várja a Seahawkstól, hogy hosszabbítsanak vele, hiszen a csapat majdnem minden esetben egy évvel a szerződés lejárta előtt szokott hosszabbítani játékosaival, viszont a Seahawks most úgy tűnik óvatos, tanulva a tavalyi Chancellor szerződésből, amivel szintén holdoutot szakítottak meg. A 29 éves safety viszont nem hajlandó addig megjelenni a csapatnál, amíg új szerződést sem kap. Ez a szituáció is könnyen elhúzódhat, ahogy Donaldé is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!