Connect with us

Hír

Gruden: A védelmünk Mackkel együtt sem volt valami jó

Ugyan Jon Gruden és Khalil Mack állítólag még nem beszéltek egymással idén, a 100 milliós főedző többször kiemelte, hogy szeretné Macket az edzőtáborban látni és szeretne egy új szerződést a számára. Mackkel vagy nélküle, de az biztos, hogy sok dolga van és sok dolga lesz ezzel a védelemmel.

 

 

Tavaly Mackkel együtt sem volt valami jó a védelmünk. Nem volt interceptionünk szinte egész évben. Talán a 14. fordulóig nem loptunk labdát. Jobbnak kell lennie a pass rushnak, jobbnak kell lennie a teljes védelemnek, ennyi. Reméljük, hogy Khalil ideér, de addig is, rengeteg dolgunk van a srácokkal.

 

Nem volt teljesen pontos Gruden, a 11. meccsen szerzett először interceptiont a Raiders tavaly és összesen 5 jött össze nekik a szezonban, ami természetesen a tökutolsó helyre volt elég az NFL-ben. A Raiders védelme pedig tényleg az egyik legrosszabb volt, még úgy is, hogy a liga egyik, ha nem a legjobb pass rushere is a fedélzeten volt mind a 16 meccsen. Szóval ugyan nagyon fontos lenne Macket a csapatban tudni, rajta kívül is nagyon sokat kell fejlődnie a fosztogatóknak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!