Connect with us

Érdekességek

Hat kezdő maradt csak a négy évvel ezelőtti SB-győztes Seahawksból

Amikor a Seahawks nagyon simán megverte a Denver Broncost a négy évvel ezelőtti Super Bowlban, úgy gondolhattuk, hogy ez a fiatal egység nagyon sokáig egyben maradhat és folyamatos contenderek lehetnek. Nagyon rövid távon így is lett, azonban az NFL gyorsan változik, a Seahawks akkori 22 kezdő játékosából pedig csak 6 maradt a keretben.

 

Kam Chancellor volt a legutóbbi játékos, akinek el kellett hagynia a Seahawkst, habár ő kényszerű okokból tette mindezt. Ő csatlakozott a Cliff Avril, Michael Bennett, Clinton McDonald, Chris Clemons, Walter Thurmond, Richard Sherman névsorhoz, akik a kiváló védelem kezdőjéből távoztak. De említsük meg a fontos, sokat játszó, de nem kezdő védőket is: Brandon Mebane, Tony McDaniel, Malcolm Smith, Bruce Irvin. Mára mindössze Bobby Wagner, Earl Thomas, KJ Wright és Byron Maxwell maradt, ráadásul Maxwell visszatérő, hiszen játszott azóta az Eaglesben és a Dolphinsban is.

 

 

A támadóoldalon még rosszabb a helyzet, hiszen csupán ketten maradtak a Super Bowl XLVIII-t megnyerő csapatból: Russell Wilson és Doug Baldwin. Marshawn Lynch, Golden Tate, Zach Miller, Russell Okung, James Carpenter, Max Unger, JR Sweezy, Bren Giacomini és Alvin Bailey voltak még akkor kezdők, de nem csak a kezdő, hanem a teljes skill pozíciós roster kicserélődött. Távozott még Tarvaris Jackson, Robert Turbin, Christine Michael, Jermaine Kearse, Sidney Rice, Ricardo Lockette, Luke Willson, Derrick Coleman és Michael Robinson is.

 

Kíváncsian várjuk, sikerül-e megújulnia Pete Carroll együttesének, hiszen a Super Bowl győzelem után folyamatos visszaesés figyelhető meg: egy évvel később vesztes Super Bowl, majd két évig rájátszás, tavaly pedig egy 9-7-es mérleg, ami azt eredményezte, hogy januárban már nem kellett pályára lépniük. Vajon idén vissza tudnak térni a playoffba? Nem lesz egyszerű dolguk, az biztos.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!