Connect with us

Hír

Josh Doctson már nagyon szeretne egy jó szezont

37 elkapás, 586 yard, hat TD – nem olyan számok, amikre egy első körös elkapó büszke lehet két év után. A redskinses Josh Doctson ezért nagyon reméli, hogy a harmadik szezonja végre kiemelkedően jó lesz.

 

 

Az első szezonom kiesett sérülés miatt, tavaly már képes voltam játszani, idén pedig nagy dolgokat akarok véghez vinni. Évről évre egyre jobb és jobb akarok lenni. Sokat fejlődtem a pályán kívül is, megtanultam, hogyan legyek NFL játékos. Ezek pedig olyan fontos dolgok, amikre egy újonc nem is gondol, amikor bekerül a ligába.

 

Doctson újoncként két meccsen lépett pályára, két elkapása volt 66 yardért. Tavaly már 16 mérkőzésen játszott, 14-szer kezdő is volt, 502 yard és hat TD jött össze neki 35 elkapásból. Ha ilyen tendenciában nő a produktivitása, idén összejöhet az 1000+ yard és a 10+ TD. Szükség is lenne rá, mert rajta kívül csak Jamison Crowder és Paul Richardson rendelkezik legalább 100 pályán töltött snappel az elkapók közül, tavaly pedig ketten együtt 1492 yardra és kilenc TD-re voltak csak jók.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!