Connect with us

Hír

Malik Jackson: Most megmondom, 16-0!

Tavaly kinevettük Malik Jacksont, mikor azt mondta, hogy a Jaguars a Super Bowlig fog menetelni. Egy hajszálon múlott csak a jóslata. Most pedig emeli a tétet a Jacksonville védőfalembere és azt mondja, hogy olyat fog tenni a Jags, ami eddig csak egyetlen csapatnak sikerült az NFL történetében:

 

Szerintem összehozunk egy 16-0-t. Most megmondom, 16-0 lesz a mérlegünk. Úgy gondolom, hogy senki nem tud megverni minket amíg egészségesek tudunk maradni és végre tudjuk hajtani, amit kellene.

 

 

Ha fogadni kéne, azt mondanám, hogy nem lesz a Jaguars 16-0, nem véletlenül nem sikerült a veretlen szezon kettőnél több csapatnak a történelem során. A Jaguarsszal viszont mindenképp számolni kell a rájátszásban, akár Super Bowl esélyesként is, hiszen a védelem egy cseppet sem gyengült, ráadásul a fiatal játékosaik egy évvel tapasztaltabbak is lettek, az offense pedig erősödött, leginkább Andrew Norwell érkezése guard poszton lendíthet sokat a futójátékon, de az új fegyverek a passzjátékban is érdekes hozzáadott értékkel bírhatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!