Connect with us

Hír

Marvin Lewis: A Bengalsszal elérhetjük a Super Bowlt

Kezdődik a Bengals edzőtábora és ezzel együtt a 16. Marvin Lewis által irányított szezon Cincinnatiben. Lewis pedig úgy gondolja, hogy ebben a Bengalsban megvan az, hogy Super Bowlig meneteljenek.

 

A Nemzeti Football Ligában azért edzősködsz, hogy Super Bowlt nyerj, és szerintem ebben a csapatban minden megvan ahhoz, hogy ezt meg is tegyük.

 

 

Nagy szavak egy olyan edzőtől, amelyik 15 év alatt egy rájátszásgyőzelmet sem tud felmutatni a csapat élén, és aki alatt nagyon is inogott a pad az előző szezon végén. Tudja, hogy mások nem értenek egyet kijelentésével, de abban persze igaza van, hogy senki nem gondolta tavaly az Eaglesről sem, hogy SB-t nyernek.

 

Nem hallgatok rájuk akkor sem, mikor azt mondják, 11 meccset nyerhetünk, szóval miért hallgatnék most? Megmondták tavaly, hogy az Eagles nyeri a Super Bowlt? Én nem emlékszem ilyenre. Nem emlékszem olyanra sem, hogy azt mondták volna, a Jaguars nyeri az AFC Southot. A Billst sem mondták rájátszáscsapatnak. Egyszerűen le kell hajtanod a fejed és mindent beleadva dolgoznod, hogy elérd a céljaid.

 

A Bengals két negatív mérlegű szezonon van túl zsinórban, bár mikor ez a csapattal legutóbb megtörtént 2007-2008-ban, akkor azt egy csoportgyőzelem követte 2009-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!