Connect with us

Hír

Nem nő McCaffrey terheltsége, Anderson lehet az első számú futó

Miután újoncként csak 117-szer cipelte a labdát, azt várhattuk, hogy az 1/8-asként draftolt Christian McCaffrey idén sokkal több szerepet kaphat a futójátékban is. A Charlotte Observernál dolgozó Jourdan Rodrigue szerint aztonban ez nem valószínű, ehelyett McCaffrey megmarad a tavaly használt szerepben és CJ Anderson lehet a hagyományos futó az elküldött Jonathan Stewart helyén.

 

 

A Stewart-McCaffrey tandem 1115 yardig jutott a földön, miközben a Panthers legeredményesebb futója az irányító Cam Newton volt. Stewart helyét az élete első 1000 yardos szezonját maga mögött hagyó Anderson veheti át, míg McCaffrey szerepe változatlan marad, a tavalyihoz hasonló 117 labdacipelés körül kaphat, viszont elkapásoknál akár még többet lehet majd őt használni – tavaly 80 elkapás, 651 yard és 5 TD jött neki össze.

 

A Panthersnél a tavalyi évhez képest 202 labdacipelés maradt szabadon, különös tekintettel a 10 yardoson belüli futásokra, ahol McCaffrey-nek 5, Stewartnak viszont 19 volt 2017-ben. Mindeközben Newton átlagban 8,7-szer futott egy meccsen, ami karrierje legtöbbje. Így két lehetőség van: vagy hatalmas szerepe lesz CJ Andersonnak, vagy McCaffrey terhelése is megnő. Rodrigue szerint inkább előbbi, de azért ne lepődjünk meg, ha CMac is több lehetőséget kap a földön. Az utolsó 8 meccsén ugyanis 4,7 yardot átlagolt az egész éves 3,7-hez képest, ami bizakodásra ad okot vele kapcsolatban.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!