Connect with us

Hír

Sam Beal számára egy hónapig sem tartott a 2018-as szezon

Alig kezdődött meg a training camp a csapatok számára, máris beszámolhatunk olyan sérülésről, ami a teljes szezonra partvonalon kívülre tett egy játékost. Az érintett ráadásul pár hete ízlelte csak meg a profi liga légkörét.

 

 

Sam Beal az idei supplemental draft “sztárjaként” várta a nyarat, és végül a New York Giants csapott le rá a 2019-es 3. körös draftpickjüket beáldozva. A 21 éves cornerbackből egy Pro Bowler játékost simán lehetne faragni, a képességei adottak hozzá, noha sok kérdőjel övezi jelenlétét. Sajnos erre idén már nem kapunk választ, ugyanis egybehangzó riportok szerint olyan súlyos vállsérülést szenvedett, hogy a teljes 2018-as szezont ki kell hagynia. Pontosan két hete választotta ki a Giants, de neki már csak a 2019-es szezonra való felkészülés maradt.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a játékos hol szedte össze a sérülést, de minden bizonnyal a Giantsnél töltött edzések során. A draftot megelőzően ugyanis alapos kivizsgáláson ment át az orvosi szobában, és nem találtak semmilyen rendellenességet a vállát illetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!