Connect with us

Hír

Sproles: Még egy év

Darren Sproles már tavaly is úgy gondolta, hogy az lesz az utolsó éve, ám egy durva sérülés miatt (egy játék során szakadt el a térdszalagja és tört el a karja) nem játszhatta végig az évet. Így nekivág a 2018-as szezonnak is, ami már biztosan az utolsó lesz neki.

 

 

Sproles saját weboldalán jelentette ezt be és bepillantást engedett a döntés folyamatába. A sérülése után nem tudta, hogy vissza tud-e térni, megmarad-e ugyanaz a sebessége, gyorsulása, mint korábban – egy térdsérülés után ez nem egyértelmű egy idősebb játékos számára. A rehabilitáció folyamán viszont látta, hogy menni fog ez, így nagyon szívesen tér vissza a Super Bowl győzteséhez. De persze az volt a döntő faktor, hogy a kislánya a szemébe nézett és azt mondta, hogy játszania kell még egy évet.

 

Azt is észrevette a holtszezonban, hogy a 8. helyen áll all-purpose yardok tekintetében az NFL történetében. Ezen a helyezésén pedig szeretne még javítani. Pár jó visszahordással Steve Smith és Marshall Faulk jó eséllyel meglehet neki, de az 5. hely és ezzel együtt Tim Brown megelőzése a célja. Előtte már csak Emmitt Smith, Walter Payton, Brian Mitchell és Jerry Rice található.

 

Sprolesnak 19 155 all-purpose yardja van jelenleg, 528-ra van még szüksége az ötödik helyhez. Ez egyáltalán nem lehetetlen feladat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!