Connect with us

Hír

Wake: Bármit kér a Dolphins, megcsinálom

Cameron Wake a liga egyik legjobb pass rushere: tavaly 35 évesen, előtte 34 évesen is 16 meccsen volt kezdő, a snappek 51,1 és 58,3 százalékán volt  a pályán és 10,5, valamint 11,5 sacket jegyzett. Szerinte még bőven tud kezdő szinten játszani. de nem tartja kizártnak, hogy kevesebbet lesz a pályán, viszont akárhogy is lesz, ő mindenre készen áll.

 

 

Hogy mindegyik downál a pályán lehetek-e? Egyértelműen, már bebizonyítottam. De nekem nincs meg ez a “Mindenki rám figyeljen”, meg “Nekem kell a kezdőnek lennem” mentalitás, csak az érdekel, hogy segíthessek nyerni a csapatnak. Ha ez azt jelenti, hogy csak egy 3. downos játékos leszek, akkor oké, csak az leszek. Bármilyen szerepet szán nekem a csapat, elfogadom.

 

Wake 2005-ben került a ligába draftolatlan játékosként, de nem ragadt meg a Giantsnél, ezért 2009-ig a kanadai ligában játszott. Aztán a Dolphins meglátta benne a potenciált, ő pedig meghálalta a bizalmat: 132 meccsen 92 sacket szerzett, valamint 21 fumble-t harcolt ki. Ötszörös Pro Bowler, négyszeres All-Pro és ahogy látjuk, egyelőre kortalan.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!