Connect with us

Hír

A Colts szerint övék a legjobb csereirányító az egész ligában

Az Eagles Super Bowlt nyert csereirányítójával februárban, de Jim Irsay, a Colts tulajdonosa úgy látja, hogy övék a legjobb backup QB az NFL-ben és olyannyira értékesnek látja Jacoby Brissettet, hogy mozgathatatlannak tartja, tehát kvázi semmi pénzért nem cserélnék el.

 

Hirtelen nekünk van a legjobb csereirányítónk a ligában. Nem hiszem, hogy elfogadnánk egy első körös picket érte cserébe, annyira jó játékos.

 

Irsay szerint a general manager Chris Ballard zseniális munkát végzett tavaly a szezon elején, mikor Philip Dorsettért cserébe megszerezték Brissettet. A fiatal irányító nem is játszott rosszul elég rossz körülmények között, mikor az előszezon után került a csapathoz és a második fordulóban be is lett dobva a mély vízbe. Persze különösen jól sem játszott azért, nem volt egy szupersztár, de nem is várta ezt tőle senkit.

 

Azt nehéz azért elhinni, hogy egy első körösért nem adnék el őt – nem mintha bárki ajánlana ilyen magas ellenértéket érte. Brissett természetesen egy nagyon jó csereopció a csapat számára, hiszen nagyon olcsó (735 ezer dollár idén, 890 ezer dollár jövőre) és van már kezdő tapasztalata. A Coltsnak viszont nagy szüksége van a kerete javítására, az első körös pickek pedig nem teremnek a fán, szóval ha valaki beállítana Ballardhoz egy ilyen ajánlattal, minden valószínűség szerint elfogadná azt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!