Connect with us

Hír

A Cowboys még mindig hiszi, hogy Tavon Austinból lehet valami

Tavon Austinért öt évvel ezelőtt felcserélt a Rams az első körben, és az elkapó azóta okoz csalódást a csapata szurkolóinak. Olyannyira borzalmas elkapó volt, hogy karrierje első négy szezonjában több yardja volt futásokból, mint elkapásokból. Öt év alatt 1238 elkapott és 1689 futott yardot szerzett a Ramsben, nem véletlen, hogy jobb híján már az NFL is futónak könyveli el. A Cowboys azonban még bízik benne.

 

 

 

Számomra Tavon nem egy gadget játékos. Nem kell neked futtatnod meg trükkös játékokat hívni rá, bár kétségtelen, hogy erre is lehet használni. Ő egy olyan srác, akit bárhová tehetsz a pályán, megfutja az útvonalait és bízhatsz benne, hogy szabadra játssza magát

 

– dicsérte Dak Prescott, a Cowboys irányítója.

 

 

Nemrég összeszedtük a liga legrosszabb elkapószekciót, ahol a Cowboys volt a lista legalján. Akkor Tavon Austinról megfeledkezhettünk, bár ez nem sokat számít, nem igazán lehet komolyan venni egy olyan elkapót, aki öt év alatt egyszer sem tudott 500 yardot vagy legalább öt TD-t szerezni (igazából 400 yardot és négy TD-t is csak egyszer kapart össze elkapásokból karrierje során).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!