Connect with us

Hír

A Giants még az alapszakasz kezdete előtt hosszabbítana OBJ-vel

John Mara, a New York Giants tulajdonosa arról számolt be, hogy a hét elején megkezdték a tárgyalásokat Odell Beckhammel és képviselőjével egy hosszú távú szerződés reményében.

 

 

OBJ jelenleg lelkesen készül az edzőtáborban a soron következő idényre, ami már jó jelnek mondható a tavalyi holdout-veszélyt látva. Úgy tűnik a vadiúj szakmai stáb, valamint a Giants törekvései meggyőzték arról, hogy hamarosan gazdaggá teszik, mindezt egy sikerre törő franchise-ban. Mara elmondása szerint minél hamarabb pontot akarnak tenni az ügy végére, és úgy kalkulálja, hogy a Jaguars elleni nyitómeccsre már meglesz az egyezség.

 

Ez minden bizonnyal a legjobban fizetett elkapóvá teszi a 25 éves szupersztárt, amely titulus jelenleg Antonio Brown birtokában van. A Steelers klasszisa átlagban $17 milliót keres évente, viszont a csapat hosszabbítási politikája miatt ebből alig lát garantált összeget, “mindössze” $19 milliót. Mi sem bizonyítja jobban ennek az összegnek a kisebbségét, miszerint az azóta hosszabbító, vagy új szerződést kapó nagyobb nevű elkapók (Davante Adams, Mike Evans, Sammy Watkins, Brandin Cooks, Jarvis Landry) közül csak Adams kapott ennél kevesebb teljesen garantált összeget. A legtöbb garantált tartalmat Mike Evans szerződése tartalmazza, méghozzá $38,258 milliót. OBJ szerződése vélhetően ezt, és a $17 milliós átlagot is überelni fogja.

 

Már csak úgy kell kialakítaniuk a szerződés felépítését, hogy maradjon hely Landon Collins hosszabbítására is. Jelenleg majd’ $33,5 millió cap space áll a rendelkezésükre a 2019-es idényre az Over The Cap adatbázisa szerint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!