Connect with us

Hír

A Patriots nem gyengéknek való vidék, Eric Decker visszavonult

Korábban írtuk, hogy amennyiben nem sikerül Eric Deckernek megragadni a Patriots 53 fős rosterén, akkor vélhetően véget ér a pályafutása. Bár a csapat nem vágta ki, de az elkapó így is belátta: hogy ez nem fog menni. Reggie Wayne után tehát egy újabb nagyobb nevű veterán elkapó döntött úgy a Patriotsban eltöltött edzőtábor után, hogy jobb inkább befejezni.

 

 

Gyerekkori álmom vált azzal valóra, hogy futballjátékos lehettem. De tudom, hogy most eljött az idő: szögre akasztom a sisakom és elkezdem életem következő fejezetét. Imádom a futballt és mindig is fogom, továbbra is az életem része marad

– írta Instagramon az elkapó.

 

Decker 2010-ben harmadik körös pick volt, a Broncos választotta ki. A maga idejében ha nem is volt elit, de egy top közeli elkapó volt, Peyton Manninggel például 2352 yardot és 24 TD-t termelt két év alatt, de még a Jetsben is volt egy 962 és egy 1000+ yardos szezonja, miközben összesen 17 TD-t szerzett. 2016-ban azonban megsérült, azóta pedig nem találta a formáját: tavaly a Titans nem túl veretes elkapósorában is csak 563 yardig és egy TD-ig jutott. Így mindössze 31 évesen, 439 elkapással, 5 816 yarddal és 54 TD-vel a háta mögött visszavonul.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!