Connect with us

Hír

A Steelers két kulcsjátékosával is hosszabbított

Két kezdőjével is hosszabbított a Steelers, a rúgó Chris Boswell és a linebacker Vince Williams marad még jó pár évig Pittsburghben. Boswell 2022-ig, még Williams 2021-ig írt alá.

A kicker ez idő alatt 19,75 millió dollárt keres majd, amivel a liga hatodik legjobban fizetett játékosa lesz a rúgók közt éves átlagot tekintve. Boswell draftolatlanként érkezett a ligába, a Giantsnél és a Texansnál is szerencsét próbált, de végül a Steelersben találta meg a helyét. Tavaly 38-ból 35 mezőnygólt és 37-ből 35 extra pontot értékesített.

Ryan Shazier kiválása után a linebacker poszton nem állt túl jól a Steelers, ezért is láncolta magához a csapat Vince Williamst, aki kezdő játékossá vált tavaly és 8 sacket is szerzett, ami a legtöbb volt a belső LB-k közt a ligában. A szerződése a hírek szerint 20,6 millió dollár négy évre. Williams hatodik körös pick volt a 2013-as NFL Drafton, öt év alatt mindössze egy meccset hagyott ki, első négy évében csak 17 meccsen volt kezdő, tavaly viszont teljes körű kezdő linebackerként számolt vele a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!