About the author

34 Comments

 1. 1

  Krisztian Fekete

  Akkor ha jól értem, még két évig a korábbi szerződése alapján lesz fizetve (esetleg valami aláíráspénz), és utána jön a többi? Mennyire befolyásolja ez a jelenlegi sapkahelyzetet Green Bayben? Marad-e a sapka alatt, és belefér-e esetleg egy nagyobb igazolás? (Még mindig reménykedem MAck-ben…)

 2. 3

  renningan

  Nem egészen. Idén valszeg 10-15 milla körül csak foglalni a sapkából, aztán fokozatosan fog nőni a következő években. Ha eddig az idei cap volt a trade akadálya, akkor most már mehet a menet :)

 3. 4

  bjeela

  ARod megérdemli, de ezzel nagy vonalakban ki is lép a gyűrű esélyesek sorából a GB. Egy ember nem nyer meccseket, még ha ARodnak is hívják az illetőt.

 4. 5

  Krisztian Fekete

  Úgy legyen! Nagyon kellene…

 5. 6

  Fetyke

  Azt szeretném kérdezni, hogy akkor a mostani 2 éves szerződését hosszabbították meg 4 évvel, vagy a mostanit írták át összesen 4 évre?

 6. 7

  ClayMatthews52

  Szerintem teljesen reális szerződés, ha ilyen Garoppolók, Cousinsok ennyit kapnak, akkor ARod minimum ennyi. Mindkét fél részéről oké a szerződés.

 7. 8

  Krisztian Fekete

  Persze, de azért tart az ember attól, hogy a “maradékból” milyen csapat kerül köré….

 8. 9

  renningan

  A cikkben benne :) két éves volt neki, 4 éves kapott, még hat évig marad :)

 9. 10

  Fetyke

  Atyaég!!! De jó, hogy nem vagyok már Packers szurkoló! :) Hol lesz Rodgers 5-6 év múlva?

 10. 11

  Rpi

  Hűha..ez kemény. Mondjuk szvsz megérdemli.

 11. 12

  renningan

  Ha ennyit törik, sehol. De igazából nem is lényeg, az a két úgy is olyan lesz, hogy ha visszavonul, akkor szinte senki nem veszít semmit vele. De ha lesznek részletek, írok belőle majd egy elemzést :)

 12. 13

  Fetyke

  Az lehet, csak addigra kell majd neki még egy hosszabbítást adni. :)

 13. 14

  ClayMatthews52

  én nem félek ettől, emelkedik a sapka 1-2 éven belül annyit, hogy ne számítson. Nem ezen múlik, hanem pl eddig a 3 db tízmilliós elkapóval, meg hogy ilyen 5milliókért elengedjük azokat, akik máshol a védelem alapkövei lesznek.

 14. 15

  Krisztian Fekete

  Mondjuk a jó védők elvesztése nekem is nagyon fájt minden évben..

 15. 16

  Fetyke

  Jobban végiggondolva a Packers igazából ajándékba kapta azt a 4 évet Rodgerstől egyelőre. De komolyan. Mire ez a szerződés életbe lép, addigra ARod már csak az 5-6 legjobban fizetett QB lesz a hosszabbítások miatt a ligában (ha). Ne legyen kétsége senkinek sem a felől, hogy ezt a szerződést 2-3 év múlva újra kell majd tárgyalni.

 16. 17

  Fetyke

  Úgy látom, hogy minden Packers szurkoló Mack leigazolására vár most jelenleg és egy olyan Win now üzemmódot szeretne. Nem teljesen értem. Ha én lennék a GM akkor a következőképpen jártam volna el inkább:
  – Az idei évet arra szánnám, hogy kiderüljön Rodgers sérülése maradéktalanul meggyógyult e, és a régi irányítóját kapja e vissza a csapat.
  1.) Ha nem, akkor nem is kérdés, hogy a következő holtszezonban irányítót kell szerezni vagy a piacról (csak Foles jöhet szóba, aki nem lenne olcsó) vagy a draftról a két első körös pick segítségével.
  2.) Ha viszont a régi Rodgerset látjuk idén, akkor jövőre kellet volna egy rendes (legalább 35-40 misi körüli) hosszabbítást adni neki. 18 millió környékéből leigazolnám mögé Bell-t futónak, így mindjárt két gyaloggaloppot (Montgomeryt és Williams-t vagy Jones-t) ki is lehetne vágni vagy el lehetne cserélni. A megmaradt pénzből legalább egy vagy akár két jó embert is lehetne igazolni a secondedery-be (amilyen ára most a safetyknek és a cornereknek van), a két első pick-ből pedig simán lehetne jövőe egy Mack kaliberű pass rushert draftolni, de akár lehet, hogy kettő is kijönne. És akkor már csak a támadófalat kellene kicsit újjászervezni a draftról, és megvan a bajnokcsapat. :) Ja! És McCarthy-t kirúgnám és a helyére egy védelmi gurut igazolnék HC-nak. :D

 17. 18

  ClayMatthews52

  nem hinném, hogy az újonc futóink pénze olyan sokmindenre elég lenne…

 18. 19

  Fetyke

  Bellt-t 18-ért hoznám el jövőre, Mack idén nem jön el 20-22 millió alatt hozzátok. Már lecsippentettem 2-4 milliót, amiből egy nagyon jó (nem elit de nagyon jó) secondary játékos már kijön. Safety játékos a mostani viszonyokat nézve mindenképpen.
  Montgomery újonc szerződése például idén lejár, ha jövőre új szerződést akarnátok neki adni, akkor gondolom az 1-2 millióba szintén belekerülne. Nem mellékesen szerintem nem ér meg ennyit a srác.
  És gondold végig, hogy lennee olyan védelem, amelyik a Rodgers, Bell, Graham, Adams tengelyt le tudná védekezni. :)

 19. 20

  ClayMatthews52

  Szvsz nincs szükségünk elit futóra, főleg nem ennyi pénzért. Jól kiegészítik egymást az újonc futóink, és szinte ingyé játszanak. Montgomeryt nem hiszem, hogy meg lesz tartva, mert annyival nem jobb a többieknél, sőt (gondoljunk bele, hogy tavaly 3 újonc futónk is hozott 100 yard körüli meccseket, amikor kiesett előle a másik)… Safetyben egész jól állunk, most a secondary mélysége is jónak tűnik, Ilokát persze ilyen pénzekért simán el kellett volna hozni. Én Mackért odaadnám Matthewst és az egyik első kört, talán ez elég lenne, bár nem értek hozzá.

 20. 21

  Krisztian Fekete

  VAgy az egyik első kört, meg mondjuk a harmadik kört. Hátha elfogadják alkuként. És azért Mack jo puss rusherként sokat dobna a csapaton. Ahogy én látom, Clinton-Dix-en kívül nincs jövőre, vagy az után pótolhatatlan lejáró szerződésű játékos. Ő meg safety, szóval talán meg lehet fizetni. Szóval azt a lépést nem win-now üzemmódnak látnám, mert utána (különösen, hogy a secondary tele újoncokkal) még évekig tűz-közelben maradhatnánk.

 21. 22

  csak ezt ne

  Június elején hosszan beszélgettünk erről, én akkor úgy láttam, hogy Rodgers a legjobbkor állt elő a követeléseivel, s most már a történések alapján ezt igazoltnak látom.

  Kiderült ugyanis, hogy nélküle ez a csapat egy kalap kutyagumit se ér, most az új csereirányító fényében is Rodgers nélkül a csoport 3. hely maximumot látom bennük, és az se biztos. Úgyhogy a szakmai vezetés józan túlélési vágyból megcélozta a szinte biztos PO-t, és lényegében karrierje végéig magukhoz láncolták ennek jelenlegi és valószínűleg későbbi zálogát is. Nelson helyett lesz Graham, maradt néhány elfogadható célpont és futó is. Ha a védelem kicsit is erősödik, akkor ki tudja mi lesz a vége a rájátszásban, de nem látom, hogy jövőre vagy két év múlva miért változna mindez. Szerintem nekik (a vezetésnek) nem volt még egy évük, ez volt a fő mozgató rugó.

 22. 23

  Fetyke

  – Tavaly 23.-ak voltatok a passz elleni védekezésben, igaz ez már nagy előrelépés az azelőtti 31. helyhez képest. 37 sack-et szereztetek, ugyanannyit mint a Vikings, kettővel többet, mint a Lions, és 5-el kevesebbet a maciknál. Biztos, hogy csak a pass rush hiányzik, és tényleg megvagytok hátul?
  – Ha nem kell futó, akkor nem kell futó. Szerintem azért tavaly jól jött volna, amikor Rodgers sérülésével behalt a passzjáték. Azért ARod sem lesz fiatalabb, nem lehet a végtelenségig csak rá terhelni mindent támadó oldalon. Egyre inkább nem.
  – Azt mondjuk nem értem, hogy nektek miért ne kellene Matthews? Mit vártok ti ettől az embertől tulajdonképpen, mikor tavaly is szerzett LB-ként 7,5 sack-et (a 33-ból)? Ki fog akkor LB poszton játszani? Ki fogja megállítani a futást? Egy lukat úgy tömnétek, be, hogy egy másikat keletkeztettek? Most őszintén! Hol van ennek értelme?
  – A Raidersnek és Grudennek nem kell játékos, nekik draft helyezések kellenek. Ha ti (jelen esetben az eladók) nem hiszitek, hogy a két első körötökkel fel tudnátok cserélni az első tízbe egy elit pass rusherért jövőre, akkor szerintetek Raiders mennyire tartja azokat?
  -Egyébként tegnap volt erről egy cikk az nfl.com-on: http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000952201/article/raiders-seek-at-least-2-firstround-picks-for-mack
  Nem vagyok perfekt angolból, de ha jól olvasom, akkor itt eleve visszautasították, hogy bármilyen másik játékost elfogadnának cserealapként. És kérnek egy első kört és egy másik magas választási helyet Mack-ért. Ez Packers-re lefordítva azt jelenti, hogy oda kell adni két első kört (nem feltétlenül a két jövő évit, az egyik lehet későbbi is) és még egy 2. vagy 3. körös választási jogot. Minimum. Így gondolkodjatok, hogy ennyiért is megéri e nektek?

 23. 24

  Fetyke

  Tőletek nem elég egy első és egy harmadik kör. Részletesebben lásd fentebb. :)

 24. 25

  FitzMagic

  Szerintem simán jól járt a packers. Rodgers nyugodtan elkérhetett volna évi 40 milliot, ha akar. Egy közepes irányitó ára ma ~25 millió, a jók pedig 30 körül kapnának idén. Ő az abszolút pótolhatatlan kategória, és bár tényleg betegre keresi magát, kvázi igy is alul lett fizetve.

 25. 26

  Krisztian Fekete

  A passz elleni védekezésről: a secondary-be minden évben magas pickkel draftoltunk, idén kettőt is. Az – főleg ahogy megjön a rutin, meghozza a gyümölcsét.

 26. 27

  katonadani

  az hogy két első kört akarnak, még semmit sem jelent. Én is akarok egy luxusvillát meg sportkocsit meg sok minden mást :D

  egy első kör meg egy második/harmadik lehet maximum az ára

 27. 28

  ClayMatthews52

  – szerintem ha jobb lett volna a pass rush, akkor hátul is könnyebb dolog lett volna, de tény, a sec minimum az utóbbi két évben botrány volt, egyszerűen olyan hibákat vétettek.
  – szerintem a futójáték elfogadható volt simán, fölösleges 10+ millió dollárt elkölteni rá.
  – gondolhatod, hogy én nem akarnám Matthewst elküldeni, főleg így, hogy ILB gyakorlatilag egy db maradt a csapatban, én simán bemozgatnám őt megint. A baj vele, hogy sokat keres és rendkívül sérülékeny. A gyengébb teljesítményei rendre annak köszönhetőek, hogy folyamatosan húzódással vagy törött ujjal vagy hasonlóval játszik.
  – Nekem megérne egy 2019 1. + 3. kört + 2020 1. kört, hogy Macket megszerezzük. Muszáj addig ütni a vasat, amíg ARod topon van.

 28. 29

  Fetyke

  Kérdés, hogy ARod toppon van e? Mert ezzel kezdtem, hogy jelenleg még ezt sem tudható biztosan. :)

 29. 30

  Fetyke

  Nagyjából ennyit is szeretne kapni érte a Raiders. Szerintem ennyit nem ér egy olyan posztó játszó játékos, amelyből jövőre telített lesz a piac (többen is tag alatt játszanak idén) és a draft is.
  DE! A Packers drafthelyei várhatóan eléggé hátul lesznek minden körben. Ha nincs vetélytárs, akkor elég lesz egy első és egy kicsit hátsóbb kör is . De ha “licitálni” kell, akkor nekik többet kell ajánlani, mint mondjuk például egy Jets-nek.

 30. 31

  Kopi3.14

  És ezért kapnál valakit egy évre, amiben lehet lenne egy jó holdout is, utána meg a gatyád kifizethetnéd neki. Nem biztos, hogy racionális döntés.

 31. 32

  László Varga

  Rogers pénzt akar keresni, nincs ezzel semmi baj, a legtöbb játékos ilyen. Elérte a top1-et! :)
  A csapatát meg nagy ívben lesz@rja, van már SB győzelme, azt a 4-5 évet 40 éves koráig meg simán “eljátszogatja”, akárkikkel eredménykényszer nélkül, mert egyébként kiváló QB. Ennyi, nincs itt semmi látnivaló.

 32. 33

  Andrej

  Ez a caphit két év múlva fog beütni, addigra nem lesz benne a fizetése a TOP5-ben sem.

  Addig is kisebb a caphit-je mint bármelyik top QB-nak (beleértve Brady-t, aki hiresen alacsony pénzen nyomja).

 33. 34

  ClayMatthews52

  ki kell fizetni, ennyi

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team