Connect with us

Érdekességek

Az előszezon bajnoka a Baltimore Ravens!

Az éjszaka folyamán véget ért az előszezon, így minden csapat készülhet a hétvégi keretszűkítésre, illetve a jövő heti szezonnyitóra. De persze nem mehetünk el amellett, hogy mégis hogyan teljesítettek a csapatok augusztusban és milyen eredményeket értek el.

 

 

A preseason egyértelműen legjobbja a Baltimore Ravens lett, hiszen nem hogy ők lettek az egyetlen veretlen gárda, mindezt 5 találkozón érték el – hiszen ők játszottak a Bears ellen a Hall of Fame meccsen. A legjobb divízió is az AFC North lett, hiszen a Steelers, a Bengals és a Browns is 3-1-es mérleggel végzett. Érdekes, hogy ugyan csak egy veretlen volt az előszezonban, ellenben többen is nyeretlenül vághatnak neki az alapszakasznak. A Titans, a Cowboys, a Falcons és a Seahawks is 0 győzelemmel és 4 vereséggel zárta az előszezont.

 

És hogy mennyit jelent ez? Az utóbbi 10 évben a 0-4-es előszezont produkáló csapatok átlagban 7,6 győzelmet, az 1-3-mal végzők 8,1 győzelmet, a 3-1-es csapatok 8,9 győzelmet, a veretlenek pedig 6,9 győzelmet hoztak össze az elkövetkező alapszakaszban. Ez két dolgot jelenthet:

  • semmit sem jelent az előszezon, minden csapat különböző és két győzelmi különbségek semmit sem mutatnak.
  • a veretlen csapat(ok), jelen esetben a Ravens megszívja.

 

Ha azt nézzük, hogy a 3-1-gyel végző csapatok a legjobbak, akkor az alábbi franchise-ok örülhetnek: Patriots, Steelers, Bengals, Browns, Texans, Colts, Jaguars, Raiders, Vikings, Saints, Panthers, Cardinals.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!