About the author

27 Comments

 1. 1

  Boci

  nem kicsit csinálta jól a jets…

 2. 2

  Viktor Gál

  Loomisék a durva anyag szivásával a draft óta nem álltak le!!!
  Kérdés: ilyenkor Bridgewater teljes idei fizetését a Saints adja?

 3. 3

  katonadani

  az 500 ezres aláírási bónuszát a Jets fizette (ha lett volna több garantált, akkor azt is ők fizették volna, de csak ennyi volt az esetében), a többi a Saintsé

 4. 4

  LG

  Akkor így még inkább szuperül jártak (3. kör = 500 e $) :)

 5. 5

  Viktor Gál

  Bridewater olyan volt, mint egy részvény a tőzsdén, kár hogy a Frisconál nem gondolkodnak igy, pénz lett volna, bar igaz, nagy a kockázat is, hogy a nyakukon marad.

 6. 6

  Viktor Gál

  Bár nem értem Loomisékat, ezzel a tradel mit akartak. SB Bridewaterrel, ha lesérül Brees? Sansztalan. Inkább vettek volna tight end-et.

 7. 7

  acsdav2

  1. Megkövettem magam. Igazad volt. A Jets jól csinálta. Nem gondoltam volna, hogy lesz csere partner.
  2. Egy játékos az alapfizetését csak azokban a hónapokban kapja, amíg tart az alapszakasz? Tehát Bridgewater a Jetstől nem is kapott az aláírási bónusz óta bért, a Saints meg majd havonta utal 1M-t szeptembertől januárig?

 8. 8

  acsdav2

  1. Mit csináltak a piac nyitása előtt New Orleansban? :D
  2. Mi volt a célja a Saintsnak a cserével? Oké, hogy jó a futópáros, de azért nem reális, hogy Teddy B-vel ugyanazt a szintet hozza a támadósor, mint Breessel. Amely szint lehet, hogy nem lesz elég a SB-hoz.

 9. 9

  acsdav2

  Annyira azért nem lett volna nagy kockázat. Legrosszabb esetben is egy korrekt cseréje lenne Jimmy G-nek egy korrekt áron. :)

 10. 10

  Viktor Gál

  Hát hozzánk inkább lett volna logikus , mint a Saints-ba, bár a cash kéne másra. JG nélkül, Bethard-al csak a draftnak tudnánk örülni.

 11. 11

  Fetyke

  A legnagyobb gond, hogy Teddy egyáltalán nem kompatibilis Brees-el. Nem arról van szó, hogy szimplán rosszabb, hanem a playbook 2/3-át képtelen lenne megcsinálni. Érthetetlen…

 12. 12

  Debreceni József

  A New Orleans sem járt annyira rosszul, van egy elég jó csereirányítójuk. Kíváncsi vagyok mit gondolnak most Jacksonville-ben ?

 13. 13

  saintsfan

  Ez már egyértelműen a Brees utáni korszak. Szerintem reálisan felmérték, hogy a drafton csak horror áron lehet hozzájutni már az olyan újoncokhoz is, akikből lehet, hogy nem lesz semmi. Ahhoz meg Brees visszavonulása után be kellene áldozni legalább egy teljes szezont. Ezt nyilvánvalóan nem szeretnék. A trade vége egyébként egy 3. és egy 6. kör, de azt nem írják egyelőre, hogy melyik évi cetlik ezek. Elég tudatosan építi a Saints a védelmet az elmúlt években, ami hosszútávon kamatozhat. Láthattuk tavaly is, hogy egy komoly védelem kompenzálhatja egy közepes QB hiányosságait. Teddy még mindig csak 25 éves és nem játszott rosszul az újonc évében. A Saints két csereirányítót próbálgatott az előszezonban – Hill és Barrett – (Savage-t nem gondolom komoly szándéknak), de ezek szerint nem látnak bennük nagy potenciált.
  Összességében azt mondom ezt meg kellett lépni, mert két hátsó körért kaptak egy lehetséges franchise QB-t. Ha nem jön be akkor sem nagy a gond látva, hogy az utóbbi draftokon az 1-2. körökben is mekkora bust-ok vannak minden poszton.

 14. 14

  katonadani

  2) Egyrészt win now, hogy ha Brees lesérül akkor is SB esélyesek. Másrészt ha Breesnek neadjisten utolsó éve, akkor megvan a jövő kezdőjük. És Bridgewater szerintem nagyon alul van értékelve, Payton meg nagy QB guru

 15. 15

  katonadani

  ezt mire alapozod?

 16. 16

  katonadani

  alapfizetés kvázi meccspénz, szóval az 1/16-át kapja meg minden meccs után. Ha eltiltják pl 4 meccsre, akkor 4 meccspénze ugrik az alapfizuból (szal a negyede)

 17. 17

  csak ezt ne

  Szerintem kiderült, hogy ez hiánycikk náluk az elfogadható csere QB, és kiderült, hogy Bridgewater hadra fogható, jó állapotban van. Savage képességei ismertek voltak, azt mondjuk nem értem, hogy ő egyáltalán minek kellett nekik. Viszont hittek Hillben a fiatal és népszerű ST hős irányítójukban. Ő a 2. Arizona elleni hazai meccs nagy részét megkapta és olyan elképesztően gyenge teljesítményt nyújtott (minden egyes támadás sorozat labdavesztéssel végződött), hogy ideje volt komolyabb utánpótlás után nézni. A piacon elérhetőek közül Teddy egy 3. kör vége (reményeik szerint) ellenében simán jó ár.

 18. 18

  Fetyke

  Sokat láttam játszani Bridgewater-t. :)

 19. 19

  renningan

  Breeszel én is nagy guru lennék :D OBrienről is ezt mondta mindenki, aztán mégsem lett az :(

 20. 20

  acsdav2

  Köszi, így már értem. :)

 21. 21

  acsdav2

  Eddig mindig arról volt szó, hogy mennyire Brees központú a Saints és nélküle semmit sem ér a csapat. Legalábbis a tavalyi szezonig ez ment. Most egy szezon alatt annyit javult volna a csapat, hogy Brees zsenijét még csak meg se közelítő Bridgewaterrel is SB esélyes lenne a csapat?

 22. 22

  katonadani

  a tavalyi csodadraft miatt bőven életképes a védelem (sőt), plusz már Breesre sem kell _annyira_ támaszkodni, mert jó a fal és a futójáték. Nyilván gyenge irányítóval nem jutnának messzire, annyira azért nem jó a keret mint pl a Jaguarsé, de Bridgewater nem egy gyenge irányító. És nem mondom hogy vele SB esélyesek, mert ilyen loaded NFCben nem, de inkább, mint Taysom Hillel

 23. 23

  Boci

  Szerintem a jags-nél nem fogták fel hogy hülyék… A Saints pedig úgy néz ki win now módban van.

 24. 24

  Debreceni József

  A Jagsnek is meglenne a kerete egy sb runhoz. Oké vékony az elkapószekció illetve van egy kérdőjeles irányítójuk. Megnéztem egy preseason meccsüket (elvégre csoportriválisok), Bortles a tavalyi Jameis Winstonra emlékeztetett: red zone, támadnak, Winston készül dobni, sackelik, a hátára esik, de még mielőtt földet érne bedobja a tojást az endzone-ba. Persze hogy INT lett a vége és láttuk hogy Winston milyen szezont hozott le 2017-ben. Ugyanezt megcsinálta most Bortles, annyi különbséggel hogy szerencséjére a saját embere kapta el a labdát (ASF asszem). Az első amit megtanítanak az irányítónak az ha sackelik, be kell húzni a labdát és imádkozni hogy a pass rusher össze ne törje minden csontodat, de semmi esetre se próbálj ilyen helyzetben passzolni. NFL szinten egy kezdő irányítónak, aki már rég nem rookie ennyit tudnia kéne…
  Teddyvel legalább az irányítókérdés ki lett volna pipálva. Mondjuk én nem bánom hogy nem a Jagsnél landolt?

 25. 25

  Krisztian Fekete

  Off a kérdés, de az eddigiek alapján merült fel bennem. Ha egy játékos eltiltást kap, ergo fizetést nem, akkor ő kiesik a fizetési sapka alól is?

 26. 26

  katonadani

  jó kérdés, ezt nem tudom. Ugye alapesetben azt mondanám, hogy el kéne tűnnie az adott meccses fizujának, de lehet büntetnie akarják a csapatot a problémás játékosok leigazolásával és emiatt lehet nem tűnik el a sapkában (egyébként fizetési sapka viszonylatban minimális összegről beszélünk, inkább játékos szempontból fontosak ezek)

 27. 27

  Krisztian Fekete

  Köszönöm.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team