Connect with us

Hír

Chris Baker karrierje zátonyra futott

Valahol valami nagyon elromolhatott Chirs Bakernél. A Washingtonban top DT-nek tűnő játékost egy év után kivágta a Bucs a 2017-es szezon után, most pedig a Bengals is elköszönt tőle az előszezon közepén. Ezek után nem valószínű, hogy sokáig fog tartani az NFL-es karrierje.

 

 

Baker draftolatlanként került a ligába 2009-ben, a Broncos adott neki esélyt. Azonban csak egyszer lépett pályára, mielőtt elküldték volna, statisztikailag pedig fel sem tűnt a jelenléte. 2010-ben ugyanezt eljátszotta a Dolphinsban, majd 2011-ben a Redskinsben, de a fővárosiak láttak benne potenciált és megtartották a következő szezonra.

 

2014-re kezdővé vált, a következő két évben pedig kiválóan játszott: 9,5 sacket szerzett és 85-ször generált nyomást az ellenfél irányítójára, miközben remekelt futás ellen. Azóta azonban masszív lejtmenetben van a karrierje, bár legalább anyagilag nem járt olyan rosszul: 300 ezer dollárnyi aláírási pénzt kapott a Bengalstól és 150 ezret workout bónusz formájában. Ez azért nem rossz pár hónapnyi edzésért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!