Connect with us

Hír

Cris Carter: Peterson úgy bűzlik, ahogy én a Dolphinsban

A Vikes Hall of Famer elkapója azt mondta, tudja mi lesz Adrian Peterson sorsa a Redskinsben. Carter 1993 és 2000 között minden évben Pro Bowler volt, ezer yard fölé jutott, és kétszer első csapatos All-Pro is lett. 2002-ben utolsó éveként a Dolphinsba igazolt, 37 évesen hátha lesz még egy jó éve. 5 meccsen 8 elkapásból 66 yardig jutott, majd szögre akasztotta a cipőt.

Láttatok engem Dolphins-mezben abban az évben? Közöm nem volt a játékhoz. De nem ismertem volna el soha. Adriannek is ideje lenne túltennie magát ezen. Nagyszerűek voltunk, de a végén bűzlöttünk.

 

 

Petersonnak nyilván nem tetszik, ahogy vélekedik róla egyik ikonja.

A velőmig hatoltak a szavai. És pont ő mondja, akire felnéztem. De ő sem hibátlan ember, ő pláne nem az, szóval hogy merészeli.

Peterson itt Carter néhány évvel ezelőtti botrányára utal, ahol azt tanácsolta fiatal játékosoknak, hogy legyen mellettük egy balek, aki elviszi a balhét helyettük, hogy ne kapjanak eltiltást. Peterson szerint még van elég az üzemanyagtartályban, és akár vezetheti is a ligát futásban. Ez messzi célnak tűnik ugyan, de az biztos, hogy Peterson erősebben akar játszani, mint egykoron Carter.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!