About the author

51 Comments

 1. 1

  Attila

  Itt ma pörögni fognak a kommentek :D

 2. 2

  CicaHurka

  Azért nekem ez fura…
  Ha én Eagles fan lennék, biztos össze lennék csokizva, hogy Carson olyan formában térjen vissza, amilyenben volt az ACL sérülése előtt.
  De ez lehet, hogy csak a többi QB-re igaz…… interesting!

 3. 3

  katonadani

  miért lennél összecsokizva? történelmileg semmi nem mutatja, hogy ACL-ből ne lehetne ugyanúgy visszajönni, főleg egy irányítónak.

 4. 4

  Leonidasz007

  Ha meg nem tér vissza akkor meg a többi csapat helyében lennék osszecsokizva.

 5. 5

  Ádám Jakab

  Óóóó igen….Packers under the radar, ezt már szeretem. Úgy látszik az emberek mindig elfelejtik mi történik ha ott van a boss is a pályán. Sosem volt rossz ha nem esélyesként kezdtek egy szezont, igy ki vagyok ezzel békülve.

 6. 6

  csak ezt ne

  Szerintem ez egy teljesen rendben lévő top 8-as, nem lenne meglepetés, ha idén is mind a 8 PO csapat lenne, sőt, az sem, ha ebből bármely kettő játszaná a SB-t.

  Minnesota nekem kicsit túl elől van, idén komolyabb ellenállás várható a csoportban, Cousins majd meglátjuk mekkora erősítés lesz, ebben is vannak halvány kérdőjelek.

  Az Eagles a top esélyes, nem is kérdés, nekik azzal lehet problémájuk, amit ti is említettetek, hogy idén majd mindenki őket akarja megverni, mindenki ellenük akarja majd megmutatni. Ez komoly terhelés, ráadásul a konferenciában valójában már most látszik 6-7 komoly kihívó, ami lehet még több is.

  Jó lesz majd egy év múlva megnézni, mi volt a helyes előrejelzés és mi volt a homály.

 7. 7

  CicaHurka

  Nem az ACL a lényeg, hanem a sérülés. Majdnem minden sérült irányító esetében azt mantráztátok, hogy hááááááááááááááát nem biztos; inkább várjuk meg, hogyan tér vissza; tud-e a régi lenni; sötöbö. Valamiért Carsonról némák maradtatok ebben a tekintetben, pedig egy season-ending sérülést szedett össze.

 8. 8

  katonadani

  kikről és hol mantráztuk ezt egyébként (azok közül, akiknek hasonló sérülése volt)?

  Wentzcel kapcsolatban is voltunk óvatosak ugyanúgy, beszéltünk arról, hogy lehet nem tér vissza szezon elejére stb.

 9. 9

  Fanyul23

  Semmi értelme hogy összecsokizzák magukat, ugyanis a legjobb back up QB ül a padon náluk. Sok fan elfogadná azt a csokizást ha megsérül az első számú irányító vagy nem teljes értékű de helyette egy SB MVP-t “kell” bedobni.

 10. 10

  wolandrule

  Az eleje és a vége rendben van, de a Steelers és a Saints szerintem erősebb, mint a Rams és a Vikings, őket megcserélném.

 11. 11

  Fetyke

  Hát a sasoknak e emiatt nem igazán kell aggódniuk.
  Ha Wentz nem lesz az igazi, ott van Foles, aki már bizonyította, hogy az Eagels rendszerében tud nagyon magas szinten játszani.

 12. 12

  CicaHurka

  Ismétlem, nem az ACL-en van a hangsúly, hanem a sérülésen. Az, hogy Ti is óvatosak voltatok a visszatérésének az időpontjával kapcsolatban, jelzi, hogy nem szabad lebecsülni egyik sérülést sem. Nincs olyan sérülés, ami ne tudna zavarni egy játékost, főleg egy ilyen összetett poszton, mint a kjúbí.

  Watson, Bridgewater, Luck, Carr, Tannehill, most így hirtelen. (Igen tudom, Watsont kivéve a többieknek más típusú sérüléseik voltak/vannak)

  Én inkább azért emeltem szót, mert egy fél mondatot sem láttam Nálatok arról, hogy mi lesz vele sérülés után, de lehet csak elkerülte a figyelmemet. Egyébként remélem semmi, és jó formában tér vissza.

 13. 13

  katonadani

  Persze, nem szabad lebecsülni a sérülést, de amellett hogy arról nem írtunk, hogy lehet bajban lesz, szerintem arról sem, hogy minden tökéletes lesz.
  jelenleg mindenki arról számol be és arról tesz fel videókat, hogy mennyire jól mozog Wentz és mennyire jól halad.
  Szóval jelenleg minden jel arra mutat, hogy teljesen egészségesen fog tudni játszani első héten. Aztán lehet lesz egy kis rozsda, de nem gondolom, hogy olyan, ami jelentősen befolyásolná a játékát.

 14. 14

  CicaHurka

  Szerinted Foles 16 (akár 20) meccsen képes nagyon magas szinten játszani?

 15. 15

  CicaHurka

  Na azért ácsi!
  Ez az Eagles roster bitang erős, legalább is szerintem, de ezen vitatkozhatunk, ha szeretnél, azonban az, hogy egy közepes (?) tehetséggel megáldott QB el tudja vezetni ezt a csapatot, szerintem sokat mondó. És azon is szívesen vitatkozok Veled, hogy Foles mennyire fain kis irányító, SB MVP cím ide, vagy oda, hozzáteszem ott tényleg jól játszott.

 16. 16

  Fanyul23

  Nem értem hol keressem a vita pontokat :(
  A roster bitang erős….egyetértek pipa
  Foles közepes vagy legalábbis kérdőjeles irányító az eddigi karrierje alapján…egyetértek pipa

  Semmi olyat nem írtam ami ezeknek ellentmond, csak annyit hogy összecsokizni nem kell magát egyetlen eagles rajongónak sem ha Wentz esetleg nem tud olyan szinten visszatérni mint volt, mert ez a csapat van annyira erős hogy csokizás nélkül is contender legyen.

  Az hogy amint írtam, egy SB MVP és azért már több meccsen is bizonyított csere irányító van náluk, pedig tény. A többi csapathoz mérve geci jól állnak QB poszton, mert nem csak vakokat tudnak betenni ha lesérül a kezdő mint pl Green Bay és hasonló csapatok.

 17. 17

  CicaHurka

  Had kérdezzem meg, melyik csapatnak szurkolsz?

 18. 18

  CicaHurka

  Giants?

 19. 19

  Repatarurgyán

  “Leggyengébb pont: Blake Bortles”

  https://www.youtube.com/watch?v=cj2Z58n8R8Q

 20. 20

  Fanyul23

  Nem tudom mennyiben releváns jelen beszélgetésben, de Giants.

 21. 21

  Vicgeordie

  Korrekt kis lista, a bajnoknak elöl a helye (főleg ha nem gyengültek az offseasonben). Ugyan szerintem egyszer volt Budán kutyavásár, de ezt akár jó előjelnek is vehetik az Eagles-fanok (többek közt én voltam az, aki “megjósolta”, hogy az első valamirevaló csapat cipóra veri őket a rájátszásban :) )

 22. 22

  CicaHurka

  Még mielőtt azt hinnéd, hogy személyeskedni szeretnék, nem.
  Azért kérdeztem, hogy játssz/játszunk el a gondolattal, hogy mondjuk lesérül Eli a 2. alapszakasz meccsen, és jön a mindent megváltó, SB MVP Nick Foles!!! Gondolom tényleg nagyon boldog lennél, és valószínűleg tényleg nem kéne összecsokiznod magadat, hogy mit fog bűvészkedni egy nem annyira bitang erős keretben, mint az Eaglesé! Nyilván a napnál is világosabb, hogy ismét SB, és ismét MVP cím lenne belőle, mert ő olyan szuper!
  Na jó ez lehet nem a legjobb példa, mert Eli “mostanában” nem játszik magas szinten.
  Mindenesetre hidd el, hogy amit írtál “Sok fan elfogadná azt a csokizást ha megsérül az első számú irányító vagy nem teljes értékű de helyette egy SB MVP-t “kell” bedobni.” nem feltétlen igaz. Kérdezd meg a Rams-et! ;)

 23. 23

  Arnold Patsenegger

  Teljesen rendben van ez a lista. Az meg,hogy a top5ben mi a sorrend szerintem teljesen mind1, gyakorlatilag bárhogy variálnám az első 5 sorrendjét mindegyik csapat mellett lehetne érvet felhozni miért épp első vagy ötödik. Nagyon kicsi a különbség közöttük. Én legalábbis így látom.

  A Patshez még annyit,hogy szerintem az idei offseasonben erősödött és még lesznek sérülésből visszatérők is. Az öreg idén nagyon jól keverte a lapokat és Én egy nagyon erős évet várok a védelemtől.

 24. 24

  Fanyul23

  Egy korábbi cikk alatt írtam, hogy el tudnám képzelni Foles-t a Giants-ben. Persze ez szubjektív erősen.
  amikor azt írom hogy kérdőjelek vannak Foles körül, akkor abban bőven benne van a Rams-es kitérő, de nagyvonalúan nem említed az első eagels-ös rekord halmozó játékát. Élő ember nem tudja megmondani mit fog nyújtani adott pillanatban mert annyira rapszódikus, de ettől még elég nagy nyugalom ha ő ül a cserepadon a csapatomnál mint ha pl Webb.
  A példa amin levezeted már ott elesik csúnyán, hogy (nagy szívfájdalmamra :)) Eli-jal sem contender a Giants jelenleg, így ha megsérülne semmiképpen nem következne egyenesen hogy Foles-szal SB-t nyerne a csapat. Ezen nagyon nincs mit elgondolkozni.

 25. 25

  CicaHurka

  Amikor írtam, az előző hozzászólást, már én is éreztem, hogy nem a legjobb példa arra, amit akarok mondani, úgyhogy akkor szerinted a Patriots, a Saints, a Falcons, a Rams, a Steelers, a Chargers, tehát a relatív erősebb kerettel rendelkező franchiseok ugyanúgy teljesítenének Folesszal? De továbbmegyek a klasszik olyan csapatokra, akiket az irányító visz a hátán, Seahawks? Packers? Biztos qrva nyugodt lenne mindenki, ha a kezdő QB helyett Foles dobálna…

 26. 26

  pritek

  Na jo Dani, ugy ez nem megy, hogy komolyan gondoltatok a Falconst a top nyolcban :) Az egyik feltetelem az volt, hogy ok tuti nyolcadikok, igy buktam a listat. De minden mas feltetelezesem helytallo volt.

 27. 27

  chester

  Miért nézitek le ennyien a Falconst? :D

 28. 28

  Fanyul23

  A kurva nyugodt és az összecsokizom magam között azért több árnyalatnyi különbség van :)
  A felsorolt csapatok semmiképpen nem lennének nyugodtak ha a kezdő QB kiesne (de mondj egy csapatot amelyik igen), viszont ha már a baj bekövetkezik, igen, azt gondolom hogy megfelelő megoldásnak gondolnák Foles-t. Egy megfelelően erős csapatban, rá szabott play book-kal simán PO esélyesként tartaná az adott csapatot.

 29. 29

  katonadani

  tessék utána nézni a karrierjének, meg hogy mi történt vele.
  Nagyon zanzásítva: A Rams tönkretette, abba akarta hagyni a focit, aztán Andy Reid szavára mégsem vonult vissza, megtalálta a hitét is és fejben rendbe tették.

  Nem azt mondja szerintem senki, hogy minden csapatban minden rendszerben fasza lenne, de hogy az Eaglesben igen, azt szerintem láthattuk a PO-ban.

 30. 30

  CicaHurka

  Szerintem, és ez nyilván az életben nem fog beigazolódni, de 3 csapat van, amelyik PO esélyes lehet Folesszal a kezdő QB poszton: Vikes, Jags, és mitadisten az Eagles.
  Rohadt nagy mákja volt az emberünknek, ezt vegyük már észre!
  Iszonyat csapat körülötte, és potens stáb a háta mögött!

 31. 31

  Fanyul23

  Ez is egy vélemény :) Majd ha elengedik valahová mert Wentz-cel minden oké, akkor kiderül. MAjd visszatérünk erre.

 32. 32

  ...

  Bár csak személyes vélemény és elnézést a szurkolóiktól, de a steelers játékerőben nálam nincs a top 10 csapat között a tavalyi játéka alapján és az nfc-ben rájátszásba se jutnának. A liga egyik legkönnyebb csoportja és boswell utolsó másodperces/ hosszabbításban szerzett mezőnygóljainak a köszönhető az a ránézésre imponáló mérleg (ha 8-8 egy szót se szólhattak volna). Legnagyobb erősítésnek azt a Morgen Burnettet írtátok aki packersben is picit mindig lemaradásban volt és már meg is sérült egyébként(a keret nem lett sokkal erősebb)…Ettől függetlenül lehet, hogy idén jobban fognak játszani és Super Bowlb jutnak de a tavalyi szint/játékkép alapján van náluk legalább 8-10 erősebb csapat

 33. 33

  pritek

  Azert mert…. aaaa… Majdnem bevettem :)

 34. 34

  nnntm

  Szerintem meg ala is becsulik oket. Talan az egyik legkerekebb csapat, ha az OC magara talal, nem lesz aki megallitsa. Most vagy soha…

 35. 35

  Pizsama

  Valami nem stimmel a Rams helyezésekkel: 2., 5., 6., 6., 8., 9., 13.
  De a szerkesztői listán sehol sem látom a 13. helyezést. Ott a képen: 2., 3., 5., 6., 6., 8., 9. szerepel!

 36. 36

  katonadani

  javítva, köszi :)

 37. 37

  Krisztian Fekete

  Igen, csak az a kérdés, hogy a védelem az újoncokkal hogyan fog muzsikálni.. Eddig a draftolt defensive back-ek nem nagyon igazolták a magas draft pozíciójukat, remélem, idén más lesz végre a helyzet! Elől meg nem lesz semmi probléma.

 38. 38

  Everlast77

  Én arra lennék kíváncsi, hogy g495sr szerint miért hetedik erő a Pats. Amúgy rendben van a második hely, meg amúgy is kiesik a legrosszabb, de nyilván nem haterkedésből sorolta ennyivel hátrébb őket mint a többi szerkesztő. Szóval kíváncsi lennék a véleményére. Köszönöm.

 39. 39

  csak ezt ne

  Ja, hogy aztán SB győzelemre vezesse a csapatot, két igazán parádés teljesítménnyel. Mert nemcsak a Pats ellen volt fenomenális, de a konferencia döntőn is nagyot ment.

  Úgyhogy én személy szerint sokkal nyugodtabb lennék, ha ő lenne TB backupja, és nem Hoyer.

  Foles jó edzők alatt klasszis teljesítményre képes – ez most már aligha vitatható. Jelenleg is van sok gyengébb kezdő nála. Ha abból indulunk ki, hogy Jeff Fischer alatt aki gyenge volt, az gyenge, akkor igencsak hamis képet kapunk.

 40. 40

  stanley

  Köszi a listát, srácok!
  Nagyon várom már a szezont. Látva a tavalyi listát, idén is tuti lesznek meglepetések.
  Egyébként nyilvánvalóan az lehet az érdekes, ha a csoportok győzteseit, WC szereplőit tippeli meg az ember. Nyilván nem véletlen, hogy itt a top 8-ban is NFC túlsúly van és a 9.-11. között is van még két NFC szereplő. Tehát a top esetében 7-4 mondjuk az arány az NFC javára. Reálisan nézve valóban ők a legesélyesebbek az idei szezonban.

 41. 41

  Kopi3.14

  Azért amikor elengedték az edzők a csapatot, és Big Ben hívott, akkor ott nem volt védelem, amelyik megfogja őket.

  Pontosan meg nem mondanám, hová helyezném a csapatot, de szerintem top 10, és azon belül nem emelnék kis senkit semerre.

 42. 42

  Kopi3.14

  Áruljátok már el, ezt a hülyeséget honnan szedtétek, hogy Burnett a legnagyobb erősítés a Steelersnél? Az vita nélkül Haley.

 43. 43

  Repatarurgyán

  Amilyen “szimpatikus” jelenség számomra hoyer,annál inkább elnéznék még egy hackenberget is brady mögött :”D

 44. 44

  acsdav2

  1. Egyedül a Packers elleni 53 yardos FG-ja számít extrának Boswell részéről. De ugye ha ki is marad az se jelenti egyértelműen, hogy a Steelers elveszti a hosszabbítást. (A Bengals és a Colts ellen 33 ill.38 yardról rúgta be)
  2. Valamint a Bears ellen, ha nincs az 1.félidő végén blokkolt FG kísérlet, akkor nincs a hosszabbításban vereség. A Pats ellen James bénázását gondolom nem kell felidéznem. Szóval ez reálisan inkább volt 14-2 vagy 15-1 és 1. kiemelés, mint a 8-8 amit fel se tudok fogni, hogy jött ki nálad.
  3. A tavalyi jó szereplés ellenére egyetértek a jelenlegi Steelers megítélésében. A legkomolyabb hiányzó Shazier lesz, akit idén 16 meccsen kell pótolni, nem 3-4-en. Valamint Bell motiváltsága is kérdéses számomra.

 45. 45

  acsdav2

  1.Az ember azt becsüli meg amiért sokat fizetett. Az Eagles nem áldozott sokat Folesért, a 3.kör végén hozták el. Ezért nem is érezték úgy, hogy minden áron meg kell tartani. Ha most Wentz játszana rosszul biztos lehetsz benne, hogy rajta nem adnak túl egy rossz szezon után.
  2. 6-2-es mérleggel álltak, amikor megsérült. Ez mutatja, hogy nem játszott rosszul, viszont tagadhatatlan, hogy volt visszaesés 2013-hoz képest. Bár fontos kiemelni, hogy volt honnan visszaesni, mert a 12-es szezonja zseniális volt.
  3. Az, hogy elcserélték az inkább az Eaglesnek kritika.

 46. 46

  g495sr

  Szia!
  Köszi a kérdést. Én a szokásosnál (is?) jóval alacsonyabban látom a talent és a depth szintet is a Patsnél. Az irányító az egy szem Brady, van egy kérdéses egészségű Gronk és egy tetszetős futó szekció. A támadófalon sokat segíthet Trent Brown de erős lenne összeszokott és bizonyított egységnek hívni őket. A védelembe nagyon kell Hightower, mert a front7-ben rajta kívül én nem látok kiemelkedő játékost. A cornerek tetszenek, de a safetyktől visszaesést várok. Az eredmények ettől még jók lesznek, mert gyenge a csoport, Brady az Brady, és BB is BB, de az általam feljebb sorolt hat csapatnál mindenhol mélyebbnek és tehetségesebbnek gondolom a keretet, én pedig ez alapján rangsoroltam.
  üdv :)

 47. 47

  Leonidasz007

  A kettő között gondolkodtam, de azt nem tudjuk hogy az OC valtas hogyan fog mukodni, szerintem nem feltétlenül az volt a gond. Ellenben a safety poszt elég regota problema. A pats ellen folyton ezzel szopnak de s Jaguars ellen is tavaly ezzel buktak (igen meg hey hivasain is). Szoval en kisebb lutrit latok ebben a huzasban

 48. 48

  Kopi3.14

  A Jags ellen az első 4&1 már jelezte pánik van edzői szinten. Vagy hívunk tökösen, vagy Do your thing és Pats módra csináljuk amit kell majd bedaráljuk az ellent De nem pánikolunk fél negyed után

 49. 49

  Debreceni József

  A lista eleje nálam ugyanez, most kivételesen a vége nem tetszik😁

 50. 50

  FitzMagic

  A Vikingsnál Shurmur távozása szerintem jobban fájhat az irányítókénál így, hogy érkezett Cousins

 51. 51

  Everlast77

  Az tény, hogy a szervezeti kultúra sokat ellensúlyoz a talent szinten a Patsnél, és a depth évek óta probléma a legtöbb csapatrésznél. Pusztán talent és depth alapján valóban ez lehet a reális helyezés, így már értem a rangsorolásod :) Köszönöm a választ!

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás