Connect with us

Hír

Itt a vége, aláírt Roquan Smith

Végre az utolsó újonc is aláírta szerződését, hiszen a Bears és az 1/8-on kiválasztott linebacker, Roquan Smith az éjszaka folyamán megállapodtak a részletekről. Ezzel Smith csatlakozik a csapat edzőtáborához és akár már a szombati Broncos elleni előszezonmeccsen is pályára léphet.

 

 

Smith “holdoutja” (ami nem igazi holdout, hiszen nem volt szerződése) 29 napig, 15 edzésig és ötből két előszezonmeccsig tartott. A szerződés négy évre szól 18,4 millió dollárról, amiből 11,5 millió az aláírási bónusz. A részletek sajnos még nem kerültek napvilágra, így nem tudni, hogy pontosan milyen nyelvezettel írták alá a kontraktust a felek. A legnagyobb huzavona a hírek szerint a garantált tartalmak elvesztésén volt egy esetleges eltiltás esetén.

 

Smitht nagyon sokan az egyik legkészebb játékosnak gondolták, így nem lenne meglepő, ha ennyi kihagyott edzés ellenére is a kezdőben találná magát az első fordulóban szeptember elején. Vic Fangio védőkoordinátor is minden bizonnyal nagy örömmel fogadta a hírt, hogy elkezdhet komolyabban foglalkozni sztárlinebackerével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!