Connect with us

Hír

Jack Mewhort visszavonult

Mindössze 26 évesen, négy lejátszott szezon után visszavonult az Indianapolis Colts támadófalembere, Jack Mewhort. 2014-ben a Colts a második körben választotta ki, de folyamatos térdsérülései miatt sajnos nem tudta sokáig a benne rejlő tehetségét megmutatni a ligában. Az előző idény végén járt le szerződése Indianapolisban, de a piacról senki nem vitte el, majd végül a Colts egy $1,5 milliós szerződést adott neki, amiből most 300.000 dollárt kell kifizetniük.

Elsősorban köszönettel tartozok az Irsay családnak és az egész Coltsnak, hogy megélhettem gyerekkori álmom. A szurkolók és a város befogadott, amiért mindig hálás leszek, a patkót viselni az egyik legnagyobb büszkeség a világon és továbbra is “kék” maradok. Hajrá Colts!

Mewhort karrierje első két szezonjában 30 meccsen lépett pályára és amikor játszott, akkor csapata egyik legjobbja volt posztján, de sajnos térdsérülései miatt a következő két szezonban csak 15 mérkőzés jutott neki. A falban tackle és guard poszton bevethető játékos visszavonulása után mindössze hat játékos maradt a 2014-es AFC döntőt játszó Colts csapatából: Vinatieri, Castonzo, Luck, Hilton, Doyle és Swoope.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!