Connect with us

Hír

Már nem Paxton Lynch a Broncos csereirányítója

Eljött az, amire sok Broncos szurkoló vágyott: már nem Paxton Lynch a csapat csereirányítója, hanem a másodéves Chad Kelly, aki egyértelműen jobban játszott a Broncos múlt heti előszezonmeccsén. Ezt maga Vance Joseph főedző erősítette meg.

 

 

A tavalyi hetedik körös irányító tehát nagyon hamar kijátszotta a tavalyelőtti első köröst. A legendás Jim Kelly unokaöccse tavaly sérülés miatt nem kaphatott szerepet a támadóknál, most pedig csak az első preseason meccs végéig kellett várni arra, hogy átlépje Lynchet a depth charton. Vance Joseph elmondta, hogy Kelly jól mozgott edzésen és a meccsen is, így kiérdemelte, hogy mostantól ő gyakorolhasson a második csapattal, majd velük lépjen pályára a Bears elleni találkozón is.

 

Lynch számára ez a denveri kaland végét is jelentheti akár, hiszen kevés csapat szokott három irányítóval nekivágni a szezonnak. Ha a kivágása valósággá válik, akkor elkönyvelhetjük a bust státuszát – ha eddig nem tettük volna -, nagyon mellényúlt vele John Elway.

 

Dallasban Jerry Jones pedig áldhatja az eget, hogy nem adott egy kicsit többet anno azért, hogy felcserélhessen a Seahawks helyére és kihúzhassa Lynchet – a tulajdonos elmondása szerint ez álmatlan éjszakákat okozott neki és sajnálta, hogy végül nem adott eleget érte. Végül Dak Prescottal sokkal jobban járt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!