Connect with us

Hír

Maurice Hurst marad Uber-sofőr NFL-játékosként is

Maurice Hurst az újonc játékos, akinél szívritmuszavart diagnosztizáltak és hazaküldték a Combine-ról, mert az ottani orvosok egészségügyileg alkalmatlannak nyilvánították – cikkünk ezzel kapcsolatban itt. Hurst tehetsége és képzettsége alapján az egyik legjobb defensive tackle az újoncok között, de az említett probléma miatt nagyot csúszott a drafton, több csapatnál egyáltalán nem számoltak vele, és a Raiders is csak az ötödik körben vitte el. Bár Michiganben sztárjátékos volt, a népszerűsége nem akadályozta meg abban, hogy egyetemi évei alatt Uber-sofőrként dolgozzon, amellett, hogy önkénteskedett, és a diplomáját is megszerezte.

Hurst a PFF-nél tavaly a legjobban értékelt egyetemi játékos volt, és Uber-sofőrként is hasonlóan jó értékeléssel bír, majdnem 5 csillag az átlaga, eddig csak egy utas adott neki 4 csillagot. Minderre valószínűleg nem lenne szüksége Hurstnek, ha ott kelt volna el a drafton, ahol a Combine előtt várták – top 20-as játékosként ugyanis $3 millió körül keresne évente. Így ötödik körösként “csak” $694.762 az évi átlagfizetése, ami nem elég neki: A játékos gyakran lamentál twitteren arról, hogy milyen drága Kaliforniában a lakbér. Hurst egyébként büszke arra, hogy milyen jó értékeléseket kap Uberen, twitter-profilján meg is jegyzi, hogy ő a legjobb Uber-sofőr az országban. A Mercury News újságírójának kérdésére pedig megerősítette, hogy a sofőrködést folytatja NFL-játékosként is.

Nem Hurst volt az egyetlen az idei drafton, aki Uber-sofőr volt az egyetemi évei során, az idei 1/1-es QB, Baker Mayfield is keresett pénzt ilyen módon még 2016-ban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!