Connect with us

Érdekességek

Meghackelték a Browns Wiki-oldalát

Valaki nagyon vicces kedvében lehetett vagy csak simán a jövőbe látott, amikor meghackelte a Cleveland Browns Wikipédia oldalát: 16-0-ás alapszakasz, Super Bowl győzelem a Cowboys ellen és ami kell.

 

 

Nézzük, hogy néz ki a Browns szezonja: a hazai meccseit a Boldogság Gyárban játssza, a történelem első csapata lesz, ami 0-16 után 16-0-val fejezi be az alapszakaszt. Tyrod Taylor az első héten megsérül, Baker Mayfield pedig újoncként rögtön MVP és az év támadójátékosa lesz: 86 TD, 3 INT, 143,11-es passer rating és 5855 yard mellett teljesen megérdemelten. Myles Garrett 34 sacket szerez, természetesen ő az év védőjátékosa. A csapat egész kerete Pro Bowlba jut.

 

 

A rájátszásban a Browns a Jetsszel kezd, 62-7-re győznek, Mayfield hét TD-passzt ad. Utána jön az AFC-döntő a Patriots ellen: a negyedik negyedben 34-0-ra vezet a New England, azonban a Browns összekapja magát és 38-34-re győz. Ezek után már a Cowboys legyőzése gyerekjáték 222-0-ra nyernek (itt már nagyon komolytalan a szerző). Mayfield természetesen Super Bowl MVP, Hue Jackson az év edzője.

 

Ennyi, készülhetünk a 2019-es szezonra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!