Connect with us

Érdekességek

Nem jók a kilátások a Seahawks támadójátékát illetően

A Seahawks szurkolói az utóbbi években sem voltak igazán megelégedve a támadósoruk menedzselésével, a playhívásokkal (hello Butler), és könnyen lehet, hogy idén is sokszor fogják kritizálni új támadókoordinátorukat, Brain Schottenheimert.

 

 

Nem volt túl inspiráló kinevezés ez, főleg annak tudatában, hogy Schottenheimer utoljára a nagyon gyengén szereplő Ramsnél hívta a támadójátékokat 2012 és 2014 között. A Rams támadósorának helyezései Schottenheimer irányítás alatt (2012-2014):

 

  • Drive-onkénti megtett yardok: 19., 21., 27.
  • Drive-onkénti szerzett pontok: 27., 21., 25.
  • Sebesség (támadóórán lévő idő snapenként): 26., 31., 32.
  • Passzkísérletek száma meccsenként: 17., 28., 23.
  • Futókísérletek száma meccsenként: 22., 17., 26.
  • Playenként szerzett yardok (2012-2014 egyben): 24.

 

Persze azt hozzá kell tenni, hogy az a Rams offense nem volt épp ellátva tehetségekkel. Viszont mindeközben azt is látni kell, hogy a Seahawks sincs. Wilson természetesen egy zseni továbbra is, de a támadófal Duane Brownt kivéve továbbra is csapnivaló, tight end poszton sincsenek eleresztve, az elkapóknál a sérüléssel bajlódó Doug Baldwin az egyetlen igazán jó játékos, mellette az öreg Brandon Marshall és az inkább visszahordóként jó Tyler Lockett lesz a kezdőben. Így pedig Wilsonnak sem lesz túl könnyű dolga.

 

A futójátékra persze lehetne építeni és ezt tervezik Schottenheimerék is, de ilyen fal mögött az sem lesz egyszerű. Illetve a futójátékot eddig sem menedzselték túl jól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!