Connect with us

Hír

Ramsey-t egy hét pihenőre küldte a Jaguars

Egy hétre eltiltotta az edzésektől és az előszezontól Jalen Ramsey-t a Jaguars, miután twitteren nekiment egy a csapathoz közeli újságírónak. Az eset azután történt, hogy Phillip Heilman levideózta az egyik edzésen, hogy Ngakoue és Fowler összeverekedik és ezt a cornerback nem vette jó néven.

Már a videó készítése alatt is nem tetszését fejezte ki Heilman felé, hogy az esetet videózza, a felvételen hallatszik is Ramsey hangja, mikor azt mondja, hogy fejezze be a videózást. Majd ezek után twitteren ment neki az újságírónak, nem éppen szép szavakkal illette és még azt is megemlítette, hogyha igazi bunyót akar, akkor várják a pályán. A bejegyzésben még helyre is tette Heilmant, hogy ő csak egy írkász és semmi több. Kifejtette azt is, hogy ő mindig meg fogja védeni csapattársait, mert ő ismeri őket a mindennapokból is.

A Jaguars egyébként a pass rusher Dante Fowlert is eltiltotta az említett verekedés miatt. A két fegyelmezés közül mindenképp Fowlernek fájóbb a sajátja, hiszen neki bizonyítania kell a Jaguars és más csapatok felé is, ugyanis év végén lejár a szerződése és jelen állapotok szerint nem kapna túl zsíros kontraktust. Ramsey számára pedig inkább egy pihenőhét lesz ez, ahol újszülött kislányával lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!